Survivor 2018 finalinde büyük sürpriz! Sahra Işık 'evet' dedi

Düzenleyen:
Survivor 2018 finalinde büyük sürpriz! Sahra Işık 'evet' dedi

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2018'in finali dün akşam Kıbrıs'ta yapıldı. Büyük sürprizlere sahne olan Survivor 2018 finalinde yarışma dışında ilginç gelişmeler de yaşandı. Ünlüler takımında yarışan Sahra Işık, uzun süredir birlikte olduğu İdris Aybirdi'nin evlenme teklifine 'evet' dedi.

Survivor 2018 finali dün akşam Kıbrıs'ta yapıldı. Bu yılın şampiyonu Adem Kılıçcı oldu. Final günü yarışma dışında büyük bir sürpriz de yaşandı. Ünlüler takımında yarışan Sahra Işık'a uzun zamandır aşk yaşadığı İdris Aybirdi evlilik teklifi etti. Sürpriz teklif karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Işık, teklifi kabul etti.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, aslen Selanik göçmeni bir ailede 1991 yılında dünyaya geldi. Sahra Işık, volyebolcu olarak biliniyor. Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çekti ve ülkemizi Malezya’da temsil etti.

Sahra Işık’ın ekranlarla tanışması ise Survivor 2014 oldu. Yarışmanın en iddialı kadın isimlerinden olan Sahra Işık, Turabi Çamkıran ile yakınlığı nedeniyle sık sık eleştirilmişti. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen "Boksun Yıldızları" adlı yarışmada da yer alan Sahra Işık burada adından sıkça söz ettirmiştir.

Survivor 2018'in kadrosunda da yer alan yarışmacı, ünlüler takımında yer almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...