Televizyon dünyası şokta! Ünlü isim hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Televizyon dünyası şokta! Ünlü isim hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü isim hayatını kaybetti.

Ses sanatçısı Onur Akay, ödüllü genç yönetmen Muhammet Benek’in dün akşam saatlerinde Yozgat’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 28 yaşındaki yönetmen Muhammet Benek’in sinema çekimlerine giderken Yozgat’ta trafik kazası geçirdiğini ve Benek’in olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

İşte Onur Akay’ın konu ile ilgili yazdığı köşe yazısı;

Kısa süre önce Twitter adresinden “Hiç ölmeyecek gibi yaşamakta bi sıkıntımız yok da şu yarın ölecek gibi yaşamayı bi türlü beceremiyoruz...” diye yazmıştı genç yönetmen arkadaşımız.

Evet ölüm sıralı sırasız aramızda dolaşıyor ve Maalesef ödüllü genç yönetmen Muhammet Benek, dün akşam saatlerinde Yozgat’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Daha yaşamının baharında olan Benek`in, paylaşımlarından kızına çok düşkün olduğunu görüyorduk.

28 yaşındaki Muhammet Benek, yine o çok sevdiği ve gönül verdiği sinema çekimlerine giderken, Yozgat’ta trafik kazası geçirdi ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazesi, yarın 2 Haziran Cumartesi günü Ankara`nın Çankaya ilçesi Oran semtindeki TRT binasının karşısında bulunan, Fatih Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak ve Gölbaşı Mezarlığı’nda defnedilecek.

Muhammet Benek en son, sadece kadınların güvenliklerini sağlamaları ve hızlı bir şekilde yardım alabilmeleri için İç İşleri Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen, Kadın Destek (KADES) Mobil Uygulaması için hazırlanan kamu spotunun yönetmenliğini yapmıştı.

Geçen sene ise Çağrı ve Çöl Aslanı Ömer Muhtar filmlerinin yönetmeni Mustafa Akkad’ın hayatını kısa film olarak çeken Benek, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav)’in hayatımıza ışık tutan sözlerini, davranışlarını ve tavırlarını özgün senaryolar ile hikâyeleştirerek, kısa filmler halinde izleyiciye aktarmıştı.

Genç yönetmen, TRT ve Selçuklu Belediyesi’nin işbirliği gerçekleşen ve jüri başkanlığını Osman Sınav’ın yaptığı “Bir Hadis Bir Film” yarışmasında “ELMA” filmiyle ise, Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü.

Bu mübarek günlerde kaybettiğimiz genç yönetmen arkadaşımızın mekânı cennet olsun, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...