Ayrılacakları konuşulan Kenan-Beren çiftinden flaş karar

Düzenleyen:
Ayrılacakları konuşulan Kenan-Beren çiftinden flaş karar

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir ayrılacakları yönünde dedikodular dolaşan Kenan Doğulu- Beren Saat çiftinden sürpriz bir karar geldi. Çift, ayrılacakları iddialarını konserde paparazzilere el ele görüntü vererek yalanlamıştı. Çiftin aldıkları son karara göre Kenan Doğulu'nun yeni klibinde Beren Saat oynayacak.

4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti ayrılma iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sürekli boşanma dedikodularıyla gündemden düşmeyen çift bu iddiaları el ele görüntü vererek yalanlamıştı. Şimdi ise Doğulu ve Beren Saat'ten hayranlarını şoke eden bir karar geldi. Kenan Doğulu yeni klibinde eşi Beren Saat'i oynatmaya karar  verdi.

4 yıldır evli olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'e sık sık 'Boşanıyor musunuz?' sorusu soruluyor. İkili ise bu sorulara cevabı genellikle birlikte aynı karede poz vererek cevaplıyor.

EŞİNİN KLİBİNDE ROL ALACAK
Gittikleri bir konserde kameraların karşısına geçen çift 'Ayrılıyorlar mı?' sorusuna yine son noktayı koydu.

Ayrıca Beren Saat'in Kenan Doğulu'nun yeni klibinde kamera karşısına geçeceği de konuşuluyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...