İntizar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, ne yapmıştır? İşte İntizar şarkıları

Düzenleyen:
İntizar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, ne yapmıştır? İşte İntizar şarkıları

MAGAZİN Haberleri

İntizar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne yapmıştır? sorularına cevap olarak haberimize bakabilirsiniz. Magazin basınında yer alan iddiaların ardından İntizar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi detaylar merak içerisinde sorgulanıyor. İşte İntizar'ın yaşı, memleketi ve aradığınız şarkıları...

İntizar kimdir, İntizar nerelidir, İntizar kaç yaşındadır, İntizar ne yaptı ve İntizar şarkıları ile ilgili merak edilenlere buradan ulaşabilirsiniz. Magazin gündemine düşen bir iddianın ardından İntizar kimdir, İntizar nerelidir, İntizar kaç yaşındadır ve İntizar şarkıları yeniden aranmaya başladı. 1974'de Tunceli'de doğan İntizar'ın soyadının Arslan olduğu biliniyor. Babası asker, annesi ev hanımı olan İntizar, babasının görevi sebebiyle Muğla ve İzmir' de yaşadı. İzmir'de düzenlenen bir müzik yarışmasında Türk halk müziği ve pop müzik dallarında birinci olan İntizar, ünlü şarkıcı Sibel Can konserinde sahneye çıkarak Ferdi Tayfur'un dikkatini çekmeyi başardı ve ondan albüm teklifi aldı. Uzun yıllar Ferdi Tayfur ile çalışan İntizar ile ilgili detaylar burada yer alıyor.

İNTİZAR ŞARKILARI İÇİN TIKLAYIN

KONSERE FIRLADI

Sibel Can'ın bir konserinde sahneye çıkınca konseri izleyenler arasında olan Ahmet Selçuk İlkan ve Ferdi Tayfur, konser sonrası İntizar’la irtibata geçer, Ferdi Tayfur, İntizar’a, sesini çok beğendiğini ve ona albüm yapmak ister.

Albümleri

Gelincik (1997)
Gece Nemi (2000)
Göçebe (2002)
Aldanırım (2003)
Nazar Boncuğum (2005)
Ihlamurlar Altında / Nazar Boncuğum (2006)
Ömrüm Senindir (2009)
Aşk Yağmurları (2013)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...