HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hayati ve Diğerleri final yapıyor | Hayati ve Diğerleri neden final yaptı?

Düzenleyen: /
Hayati ve Diğerleri final yapıyor | Hayati ve Diğerleri neden final yaptı?
Hayati Ve Diğerleri , Haber

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin kısır döngüye dönen dizisi Hayati ve Diğerleri final yapıyor. Final bölümü bu akşam yayınlanıyor. Diziyi severek izleyenler Hayati ve Diğerleri neden final yaptı? diye merak içindeler. Hayati ve Diğerleri ilgili her şey haberimizde.

Hayati ve Diğerleri final yapıyor. Hayati ve Diğerleri dizisi geçtiğimiz günlerde Kanal D’de yayınlanmış ancak reytinglerde başarısız olduğu için yayından kaldırıldı. Yaz sezonunda yeni başlayan dizilere rakip olarak tekrar şansını demek için yayınlanmaya başladı. Fakat dizi yine hayal kırıklığına uğradı. Hayati ve Diğerleri neden final yaptı?

HAYATİ VE DİĞERLERİ FİNAL FRAGMANI

İkircikli birbirinden ilginç olaylarla ilgilenirken trafik ışıklarında çantasını çaldıran ünlü popçu Turgay’ın karakola gelmesi tüm ekibi heyecanlandırır. Başta Açelya olmak üzere tüm ekibin özel ilgi gösterdiği popçu Turgay içinde para, son çektiği klip ve yeni çıkacak albümünün tek kopyasının olduğu çantanın bir an önce bulunmasını isterken yaşanan olaylar Hayati’nin sabrını giderek taşırmaktadır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...