HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ege'nin Hamsisi Dizisi Nerede Çekiliyor? ( Oyuncuları Ve Konusu )

Düzenleyen: /
Ege'nin Hamsisi Dizisi Nerede Çekiliyor? ( Oyuncuları Ve Konusu )
Egenin Hamsisi Nerede Çekiliyor, Egenin Hamsisi Oyuncuları, Egenin Hamsisi Fragman, Egenin Hamsisi Dizisi, Egenin Hamsisi Konusu, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ege'nin Hamsisi dizisi daha yayınlanmaya başlamadan fragmanlarıyla ve güzel görüntüleriyle izleyicide merak uyandırdı. Ege'nin Hamsisi dizisi nerede çekiliyor? Ege'nin Hamsisi oyuncuları ve dizinin konusu sizlerle...

Ege'nin Hamsisi dizisi nerede çekiliyor? Ege'nin Hamsisi oyuncuları ve Ege'nin Hamsisi konusu gibi sorular dizinin ilk bölümü yayınlanmadan sorulmaya başladı. Merakla beklenen TRT1'in yeni dizisi Ege'nin Hamsisi'nde neler olacak? Karadenizli ve Egeli iki ailenin hikayesini anlatacak olan dizinin ilk bölümü merakla takip ediliyor.

EGE'NİN HAMSİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1’in yeni dizisi Ege’nin Hamsisi’nin çekildiği yer dizinin takipçileri tarafından merak konusu oldu. Egeli ve Karadenizli iki ailenin hikayesini anlatacak olan dizide eğlenceli görüntüler ortaya çıkacak. Peki, iki farklı bölgede çekimleri gerçekleştirilecek olan Ege’nin Hamsisi nerede çekiliyor?

“Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

EGE’NİN HAMSİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...