Müslüm gibi olunca işleri tavan yaptı!

Müslüm gibi olunca  işleri tavan yaptı!

MAGAZİN Haberleri

Antalya'da taksi şoförü Baki Çiçek'in (55) 2013 yılında hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses'e benzerliği şaşırtıyor.

Yaz- kış beyaz gömlek, beyaz pantolon, beyaz kemer ve beyaz ayakkabıdan vazgeçmeyen Çiçek, "Ona benzediğim için gurur duyuyorum" diyor. 5 ay önce kafasını dinlemek ve daha sakin hayat yaşamak için İstanbul'dan Antalya'ya yerleştiğini anlatan Baki Çiçek, günlük 500 TL kazanarak, çalıştığı taksi durağının da eğlence kaynağı oldu. En çok sevdiği içeceğin çay olduğunu belirten Çiçek, Müslüm Gürses'ten ne gördüyse kendi hayatına yansıttığını söyledi. Durakta sık sık Müslüm Gürses'in şarkılarını söyleyen Çiçek'in özel müşterileri de var. Durağa telefon açıp, özellikle "Müslüm Baba'yı istiyoruz" diyenlerin yanı sıra durağa kadar gelip, Çiçek ile özçekim yapan kişiler de oluyor. Müslüm Gürses ile zamanında çay reklamında oynadığını ve daha sonra birkaç defa kendisine film teklifi geldiğini kaydeden Baki Çiçek, düşük ücretler sunulması sebebiyle reddettiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...