HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Düzenleyen: /
Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Meleklerin Aşkı Yeni Fragman, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Meleklerin Aşkı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV ekranlarında yayınlanan, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir gibi genç oyuncuların başrollerini paylaştığı Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor! İşte detaylar

Meleklerin Aşkı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan dizi Meleklerin Aşkı, 3. bölümü ile ekranlara geldi. Yağmur ile Melek'in hikayesini konu alan dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

MELEKLERİN AŞKI 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yağmur, Deniz'den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.

Rukiye, Yağmur'un başını beladan kurtarayım derken onu Çok daha büyük bir belanın içine sokmuştur. Yağmur'un artık Deniz'den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye'de çareler tükenmemektedir. Yağmur'la Melek'in baş başa olacakları bir organizasyon düzenlemiştir. Onları alıp Alaçatı'ya götürmeye karar verir. Böylece Yağmur'un Melek'e açılmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır.

Fakat Rukiye planlarını yaparken Necmettin de boş durmamıştır. Melek için en uygun kısmeti alıp ta Alaçatı'ya götürmeye karar vermiştir. Yağmur'un artık bir rakibi vardır. Yağmur, bu rakibi ekarte etmeye çalışırken bir de Deniz'e tutulmuş işler iyice sarpa sarmıştır. Rukiye, yine durum el koyar. Fakat bu defa yöntemi kendisi değil, bu konunun uzmanı Nuri belirleyecektir.

Nuri, en çok bildiği yöntemi devreye sokmuştur. Fakat bu defa işler öyle bir arapsaçına dönmüştür ki Yağmur'un kurtulma şansı hiç yoktur. Çünkü Yağmur, Deniz'den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...