Ünlülerin makyajsız halleri şoke etti! İnanamayacaksınız...

Düzenleyen:
Ünlülerin makyajsız halleri şoke etti! İnanamayacaksınız...

MAGAZİN Haberleri

Makyajın herkesi değiştirdiği bir gerçek. ama bazı ünlüler var ki makyajını çıkarınca tam anlamıyla tanınmaz hale geliyorlar. İşte ünlülerin makyajsız halleri...

Yaptığı her paylaşımla gündem olan Şeyma Subaşı'nın, Instagram hesabının story bölümünde makyajsız fotoğrafını paylaşması çok konuşuldu.Şeyma Şubaşı'nın makyajsız fotoğrafını değerlendiren takipçileri, makyajsız fotoğrafıyla Instagram'ın akımlarından biri olan "No make up" akımına uyduğu yorumlarında bulundu. 

Oyuncu Aslı Tandoğan (39), oğlu Atlas'la beraber Çeşme'de tatilde...Önceki gün oğluyla çekilmiş pozunu instagram hesabından paylaşan Aslı Tandoğan'ın makyajsız hali gözlerden kaçmadı. 

Takipçileri oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu, "Hiç yaşlanmıyorsunuz" yorumları yapıldı. 

Güzel oyuncu Meryem Uzerli sosyal medya hesabı üzerinden makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Uzerli'nin fotoğrafına hayranları yorum ve beğeni yağdırdı.

Alina Boz

Nilperi Şahinkaya, Nişantaşı’nda görüntülenince “Çekin, makyajsız daha iyiyim” diye espri yaptı.

Ünlü oyuncu Rebecca Gayheart, önceki gün Studio City'de objektiflere takıldı.

Kot pantolonunun üzerine beyaz gömlek ve pembe bir kazak giyen Gayheart, saçlarını çok da özenmeden topuz yapmıştı ve yüzünde bir gram makyaj yoktu.

Cep telefonuyla yaptığı konuşmaya kendini kaptıran Gayheart, önce görüntülendiğini anlamadı.

Fotoğraflarının çekildiğini fark ettiğinde de hiç umursamadan yoluna devam etti. Ünlü oyuncunun yorgun göründüğü gözlerden kaçmadı.  

 

55 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, Instagram'dan makyajsız fotoğrafını paylaştı. Seda'nın paylaşımını görenler "Büyük cesaret" demeden edemedi. 

Programa çıkarken yoğun makyaj yaparak adeta genç kız gibi olan Seda Sayan, makyajsız halini paylaştı. Seda'nın makyajısz halini görenler, "Gerçek yaşı ortaya çıkmış." demeden edemedi. 

İşte Neslihan Atagül'ün makyajsız hali...

Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimlerin 'sıfır makyajlı' halleri... 

İnsanlık Suçu dizisinin oyuncusu Gizem Karaca'ya bir de böyle bakın.

Bir dönem Türkiye'yi kasıp kavuran Vahşi Güzel dizisinin başrol oyuncusu Natalia Oreiro, yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlülerden...

Şimdilerde 40 yaşında olan ünlü oyuncuya bir de makyajsız bakın.

"Hayatım boyunca hep kendime güvensiz oldum" diyen ünlü oyuncu korkusunu böyle yenmeye çalıştı.Birçok meslektaşına nasip olmayan başarılı kariyerine ve yıllara meydan okuyan görüntüsüne rağmen "Hayatım boyunca hep kendime güvensiz oldum. Bunu günlük hayatımda hala yaşıyorum" diyen ünlü oyuncu bu konuda sağlam bir adım attı.  

72 yaşında olmasına rağmen yıllara meydan okuyan güzelliğiyle konuşulan ve "yaşsız kadın" olarak nitelendirilen Helen Mirren, Instagram sayfasında makyajsız bir pozunu paylaştı.  

Mirren'ın Oscar gecesi için hazırlanırken çekilen bu pozu takipçilerinden 40 bine yakın beğeni aldı. Mirren'ın bu pozuna hayranları övgü dolu yorumlar da yağdırdı. 

 'Ufak Tefek Cinayetler'in yıldızı Gökçe Bahadır önceki gün Etiler'de alışveriş yaparken makyajsız bir halde objektiflere yansıdı. 

Başarılı oyuncu önce görüntü vermek istemedi, sonra "Tamam çekin, sorun yok. Nasıl olsa ekranda saç-makyaj dört dörtlük" dedi. 

Oyunculuk kariyerini bir kenara bırakarak sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. 

Ceyda Ateş'in paylaşımı  yaklaşık 12 bin beğeni aldı.

 

Siyah İnci dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Erçel'in doğal hali takipçilerinden tam not aldı!

 

Emina Sandal.

Oyuncu Fahriye Evcen, yoğun iş temposundan fırsat bulup yürüyüşe çıktı. 

Makyajsız fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Evcen, takipçilerinden tam not aldı.

Çok sayıda yorum yapılan fotoğraflar kısa sürede 600 bin beğeniye ulaştı. 

Türkiye'de en çok makyajsız selfie paylaşan ünlülerin başında gelen Saadet Işıl Aksoy, "pazartesi selfie"siyle" takipçilerine "günaydın" dedi. Aksoy bu pozunu " Halbuki gözümün cücüğüne giren güneşe söverek uyanmıştım, ağzım kupkuru, oda hamam kıvamında.. Ama Pazartesi sabahı selfie'si önemliydi, önce güneşin vurduğu en iyi açımı bulup postumu yapmalıydım.

Günaydın bu arada!" mesajıyla paylaştı. Aksoy'un bu selfie'si takipçilerinde kısa sürede 2 binin üzerinde beğeni aldı.  

Ünlü şarkıcı  Instagram hesabından makyajsız halini paylaştı. Seçkin yayınladığı bu kareye, "Uzun zamandır "yiyorsa makyajsız halini paylaş" gibi yorumlar alıyordum. Günlük hayatımda çok makyajlı gezen biri değilim ama instagram'ı genelde sahne ve kulis fotoğraflarımı paylaşmak amacıyla kullandığım için beni hep makyajla ve kocaman kirpiklerle görüyordunuz :)

Bence bir kadının en önemli makyajı yüzündeki gülümseyiş ve gözlerindeki pırıltıdır. Beyler size söylüyorum. Bir kadının kaşını, kirpiğini, boyunu, kilosunu dert edip onları incitmeyin...Bırakın kadınlar gülümsesin, gözleri ışık saçsın...Kızlar size zaten birşey söylememe gerek yok, durumu biliyorsunuz. Alın size #nomakeup #nofilter" notunu düştü. 

İşte Benim Stilim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş, önceki gün Akmerkez'deydi.  

Makyajsız hali ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken Yerlitaş'ı görenler tanımakta zorlandı.  

Nur Yeritaş "Kompleks yapmam, rahatım" dedi.

Güzel oyuncu  Meryem Uzerli,  Instagram hesabından yazdan kalma bir fotoğrafını paylaştı.

Uzerli'nin makyajsız fotoğrafını gören takipçileri adeta şoke oldu. Uzerli'yi kimse tanıyamadı. 

Sempatik tavırlarıyla çok sevilen ünlü oyuncu  Meryem Uzerli, makyajsız fotoğrafını paylaşınca, takipçileri Uzerli'yi tanımakta güçlü çekti. Üzerli'nin çilli ve yakın plandan çekimi herkesi şaşırttı.

Sıla makyajsız fotoğrafını paylaşınca...

 

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy bir AVM’de objektiflere yakalandı. Her zaman makyajlı görmeye alışılan Esmersoy’un makyajsız hali sosyal medyada geniş yer buldu. Ünlü sunucunun hayranları fotoğrafa “Şuan şoktayım, ne yaptın sen Burcu, Bir insan makyajla bu kadar mı değişir” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Esmersoy’un fotoğrafına bir yorumda çapkın işadamı Cengiz Çolak’tan gelmişti.

Oyuncu Pelin Sönmez’le kısa süren evliliğinin ardından adından sıkça söz ettiren Çolak, sosyal medya hesabından Esmersoy’u da etiketleyerek, ünlü sunucunun fotoğrafını paylaştı ve ‘gel de şimdi kadın milletine inan’ notunu düştü. ?Ünlü işadamı daha sonra bu paylaşımını sildi.

İki aydır tatilde olan ve yakında haftasonu programına başlayacak olan Burcu Esmersoy, geçen günlerde makyajsız fotoğrafı hakkında yorum yaptı.Burcu Esmersoy, eleştirilere "Valla bu sıcakta zaten makyaj yapanı ayakta alkışlamak lazım" şeklinde cevap verdi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...