Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban'ı haberi kendi duyurdu...

Düzenleyen:
Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban'ı haberi kendi duyurdu...

MAGAZİN Haberleri

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'dan ayrıldığı konuşulan Hüsnü Çoban karakteriyle seyircisiyle buluşan Özgür Ozan, önemli açıklamada bulundu.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin 13. sezon çekimleri başlıyor. Çekimlerin başlayacağını ise diziden ayrıldığı iddia edilen Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Ozan açıkladı.

"KRAL GERİ DÖNÜYOR"

Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Benim için demişler ki öldü,söyleyin onlara kral geri döndü." notunu yazarak hem diziden ayrılmadığını hem de dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını duyurmuş oldu.

HÜSNÜ ÇOBAN AMELİYATA GİRMİŞTİ

Arka Sokaklar'ın sezon finalinde; Hüsnü'nün ameliyat vakti gelmiştir. Ekip arkadaşlarının desteği ile ameliyata girer. Bu sırada Asiye gebelik zehirlenmesi yüzünde erken doğuma girer. Çoban ailesi iki kişiyi ameliyathane kapılarında telaşlı bir şekilde beklerler.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...