Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek de diziden ayrıldı

Düzenleyen:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek de diziden ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir ayrılık haberi daha geldi. Usta oyuncu Olgun Şimşek'in de dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacağı duyuruldu.

ATV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan arka arkaya ayrılık haberleri geliyor. Dizide Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın dizisiden ayrıldığı haberinin ardından Bahadır Özdener kişisel Instagram hesabından doğrularken, bir bomba ayrılık haberi daha verdi.

OLGUN ŞİMŞEK DE KADRODA YER ALMAYACAK

Deniz Çakır'ın ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geçen sezon dahil olan ve çok sevilen 'Kimsesiz Yaşar' karakterini canlandıran Olgun Şimşek'le yollar ayrıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Deniz Çakır ve Olgun Şimşek'in ayrılık haberlerini kişisel Instagram hesabından duyuran dizinin senaristi Bahadır Özdener, şu ifadeleri kullandı: Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır. Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...