HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TV'de kıyım! 8 dizi final yapacak

Düzenleyen: /
TV'de kıyım! 8 dizi final yapacak
TV&tt2;de Kıyım, 8 Dizi Final Yapacak, Haber

MAGAZİN Haberleri

Televizyon ekranlarında yeni bir kıyım başlıyor. Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, eylül ayında başlayacak 8 yeni dizinin bir ay içinde yayından kalkacağını belirtti.

Türkiye'de son dönemde yayına giren dizilerin ömrü pek uzun olmuyor. Reyting pastasından yeterli payı alamayan birçok dizi, iddialı oyuncu kadrosu ve senaryosuna karşın yayın hayatına erkenden veda ediyor. Yeni sezonda 1 ay içinde tam 8 dizi birden çöp olacak, yayından kaldırılacak. Bu sözler ve iddialar Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar'a ait. Yeni sezon hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Yar, yeni sezon ekrana gelmeye hazırlanan ve yaz sonunda ekrana gelen dizilerin akibeti hakkında önemli yorumlar yaptı.

STAR TV'DE SEVİYELİ MAGAZİN

Star TV’de seviyeli bir magazin programına başlayacağını müjdeleyen Mesut Yar, farklı bir programla sabah kuşağında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını söyledi. Televizyon ve dizi dünyasında merak edilen sorularını yanıtlayan Mesut Yar, televizyon dünyasında yeni sezonun daha ilk aylarında dizi kıyımı yaşanacağını düşünüyor.

8 DİZİNİN İPİ ÇEKİLECEK

Mesut Yar'ın en önemli ve dikkatleri üzerine çeken iddialı açıklaması ise şu sözler oldu; “Eylül’de başlayıp Ekim’de bitecek 8 dizi sayarım” . Fakat Yar, hangi 8 dizinin ekrana veda edeceğini açıklamadı. Televizyon kanallarının ve yapımcıların kendisini şaşırttığına değinen Yar, bu sezon dizilerin bu kadar çok olmayacağını tahmin ettiğini ancak yanıldığını belirtti.

HANGİ DİZİLER DEVAM EDECEK

Mesut Yar, hangi dizilerin devam edeceğine yönelik ise şu ifadeleri kullandı: “Artık kafa iş, star diye bir şey kalmadı, isimsiz de olabilir. Türk izleyicisini hafife almaması lazım. Birbirinin kopyası dizilerle ben yol alırım devri kapandı. Yeni bir şey vaat eden devam edecek.” Türkiye’de televizyonculuk adına yapılması gerekenin içerikleri yükseltmek olduğunu anlatan Mesut Yar, “Geldiğimiz noktada dizilerin bir hayli akışları işgal edeceği bir sene yaşayacağız. Dizi savaşları yaşanacak, ama ekonomik durum dolayısıyla artık kimse o eskisi gibi astronomik işler yapamayacak” dedi. Yazın başında birçok yaz dizisinin ekranlara gelmesi ve saman alevi gibi sadece 2 3 bölüm sonra kaldırılması Mesut Yar'ın açıklamalarını destekler nitelikte oldu. Peki hangi diziler ekran macerasına son verecek onu da ilerleyen günlerde göreceğiz.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...