Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milyoner'de olay olan "Çin Seddi" sorusuna, Murat Yıldırım'dan ilk yorum

Düzenleyen:
Milyoner'de olay olan "Çin Seddi" sorusuna, Murat Yıldırım'dan ilk yorum

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in "Çin Seddi" sorusuyla gündem olan yarışmacısı hakkında sunucu Murat Yıldırım'dan ilk yorum geldi. Yıldırım, "Bu duruma ben de çok şaşırdım" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de "Çin Seddi" sorusuna iki joker hakkını kullanan yarışmacı, sosyal medyada gündem olmuştu. Gündemde çok konuşulan olaya yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Orada öküz altında buzağı aramak isterken, öyle bir yanıt geldi. Ben de bu duruma çok şaşırdım" açıklamasını yaptı.

 

YARIŞMACI KURGU SÖYLENTİLERİNE CEVAP VERMİŞTİ

Yarışma sonrası twitterda çok konuşulanlar listesine giren olayın reklam olduğu da çıkan haberler arasındaydı. Yarışmacı Su Ayhan sosyal medya üzerinden olayın kurgu olduğu iddialarına cevap vermişti. Ayhan "Bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez." diye açıklamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...