HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ümit Karan hayatının şokunu yaşadı

Düzenleyen: /
Ümit Karan hayatının şokunu yaşadı
Ümit Karan , Dolandırıcılık, Futbolcu, Galatasaray, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Ümit Karan’ın, hayatının şokunu yaşadı. Futbolcunun kardeşi tarafından dolandırıldığı iddia edildi.

Eski milli futbolcu Ümit Karan, sahalara veda ettikten sonra işletmeciliğe adım atmıştı. Önce Maçka’da, ardından da Ataköy’de mekan işleten sporcu, ortaklarının da desteğiyle sektörde adından söz ettirmişti. Cadde'den Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Karan’ın son projesiyse, bir oto galeri oldu. Futbolcu, kardeşi Aykut Karan’la Etiler’de bir oto galeri açarak, lüks araçlar satmaya başladı. Ancak işler umduğu gibi gitmedi!

Tüm parasını bu işe yatıran Karan’ın kardeşi tarafından dolandırıldığı iddia ediliyor. Aykut Karan’ın bir gün içinde her şeyi satarak, Miami’ye kaçtığı konuşuluyor. Yatırımın tamamını kardeşinin üzerine yapan futbolcunun, büyük hayal kırıklığı yaşadığı söylentiler arasında. Hayatının şokuyla karşılaşan Karan’ın, sosyal medya hesaplarından sildiği kardeşiyle bir daha konuşmama kararı aldığı da belirtiliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...