Ufak Tefek Cinayetler'in yeni transferi Osman Sonant

Düzenleyen:
Ufak Tefek Cinayetler'in yeni transferi Osman Sonant

MAGAZİN Haberleri

Geçen sezona damga vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni sezona muhteşem bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda kadroda göreceğimiz Osman Sonant'ın diziye dahil olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

STAR TV'nin entrika dolu, sırlarla çevrili, taht oyunlarının gırla gittiği sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler sansasyonel bir sezon finalinin ardından yeni sezonuyla tekrar sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonuna yeni isimlerin katılması medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bildiğiniz gibi yeni sezonda Ushan Çakır'ı da Ufak Tefek Cinayetler dizisinde göreceğiz.

Ushan Çakır'ın diziye dahil olmasının ardından Fi dizisinden tanıdığımız usta oyuncu Osman Sonant'ın da kadroya dahil olduğu haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Fi dizisinde canlandırdığı büyük bir işadamı olan Sadık Murat Kolhan karakteriyle oldukça popüler olan Sonant'ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna dahil olması hem Fi hayranlarını hem de Ufak Tefek Cinayetler dizisinin hayranlarında büyük bir şok etkisine sebep oldu.

Osman Sonant'ın dizide karşımıza nasıl bir karakterle çıkacağı henüz kesin değil. Ancak dizinin takipçileri Sonant'ı Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Merve karakteriyle yakıştırmaya şimdiden başladı. (Televizyon Gazetesi)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...