Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Felaket tellalı Onur Akay duyurdu! Ünlü isim hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Felaket tellalı Onur Akay duyurdu! Ünlü isim hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Rize’nin sevilen atma türkücüsü Ahmet Çakar, geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Ahmet Çakar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a söylediği atma türküyle beğeni toplamıştı.

29 yaşındaki Ahmet Çakar’a ulaşamayan yakınları türkücüyü aramaya başladı. Ahmet Çakar'ın 14 saat sonra Pilavdağı Mahallesi Erzurum Caddesi üzerinde kendisinin kullandığı kiralık otomobille dereye uçtuğu tespit edildi. Olay yerine gelen 112 ve AFAD ekipleri Ahmet Çakar’ı bulunduğu araçtan çıkarttı. Ahmet Çakar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen "Yaşayan İnsan Hazineleri, Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri" adlı ödül törene Rizeli bir başka atma türkü sanatçısı Osman Efedioğlu ile katılan Çakar, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a atma türkü söyleyerek beğeni toplamıştı. "Belasını bulacak FETÖ’sü, PKK’sı" gibi ifadelerin yer aldığı türkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ve Kültür Bakanı Nabi Avcı tarafından da hayranlıkla dinlenmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...