Çağın Türker kimdir? Çağın Türker' neden öldü?

Düzenleyen:
Çağın Türker kimdir? Çağın Türker' neden öldü?

MAGAZİN Haberleri

Çağın Türker kimdir, neden öldü? Hayranları genç senaristin ölümüyle sarsıldı. Peki aykırı kişiliğiyle tanınan Çağın Türker kimdir? Neden ve nasıl öldü? İşte şoke eden ölüm haberinin detayları...

Çağın Türker kimdir, neden öldü? Hayranları genç senaristin ölümüyle sarsıldı. Mizah dergisi Size'nin sahibi ve bir ara Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Çağır Türker'in ölüm haberi sevenlerini şoke etti. Peki aykırı kişiliğiyle tanınan Çağın Türker kimdir? Neden ve nasıl öldü?   İşte üzen ölüm haberinin detayları... 

Türkiye, bir dönem Kim Milyoner Olmak İster'de adını duyduğu Çağın Türker'in ölümünü konuşuyor. Peki Çağın Türker kimdir, neden öldürüldü?

ÇAĞIN TÜRKER NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

İstanbul’da mizah dergisi Size'nin sahibi Çağın Türker, tartıştığı bir kişi tarafından yumruklanıp kafasını çarparak yaşamını kaybetti. Katıldığı bir yarışma programında kullandığı argo kelimelerle gündeme gelen Türker'e öldüren yumruğu atan saldırgan aranıyor.


OLAY NASIL OLDU?

Aykırı kişiliğiyle tanınan moda tasarımcısı Çağın Türker’in ölümüyle sonuçlanan olay Beyoğlu, Karaköy’de 2 gün önce meydana geldi. Bir dönem yayınlanan mizah dergisi Size’nin sahibi ve kraatif direktörü olan Çağın Türker Cumartesi akşamı arkadaşlarıyla bir balıkçıya gitti. Yemek siparişi veren Türker, yan masada oturan bir kişiyle masaya laf atması üzerine tartıştı. Yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine masalarda bulunan diğer şahıslarda olaya müdahil oldu.

Kavgaya dönüşen tartışma garsonlar tarafından büyümeden yatıştırılırken, mekan dışına çıkan taraflar tekrar birbiriyle kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Türker yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yere düştü. Yere düşerken kafasını, merdiven basamağına çarpan Türker olduğu yere yığıldı. Ağır yaralanan Türker’in haber verdiği polis ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılan Çağın Türker, beyin kanaması teşhisiyle ameliyata alındı. Katıldığı bir bilgi yarışmasında kullandığı argo sözlerle gündeme gelen Türker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybederken, Çağın Türker’e öldüren yumruğu atan ve kimliği belirlenen saldırgan her yerde aranıyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...