Beşiktaş'ın yeni transferi Karius'un ünlü Türk fenomene attığı mesaj sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın yeni transferi Karius'un ünlü Türk fenomene attığı mesaj sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Twitter fenomeni Melis Ayça, Beşiktaş'ın yakışıklılığıyla gündeme bomba gibi düşen transferi Loris Karius tarafından aldığı mesajı sosyal medyada paylaştı.

Twitter fenomeni Melis Ayça, Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius'dan gelen mesajı sosyal medyada paylaştı. Twitter'ı sallayan paylaşımda Melis Ayça "Kızlar üzgünüm sizi üzdüm ama pişman değilim" ifadelerini kullandı. Karius'un transferi konuşulmaya başladığından beri sadece yetenekleri değil yakışıklılığıyla da ilgileri üzerine toplamıştı.

"KIZLAR ÜZGÜNÜM"

Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius dış görünüşüyle çok ilgi toplamıştı. Yakışıklı kalecinin Twitter fenomeni Melis Ayça'ya attığı "Merhaba, nasılsın" mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Ayça yaptığı ilk paylaşımda "Kızlar üzgünüm sizi üzdüm ama pişman değilim" ifadelerini kullandı.

"BİR HEY DE BİZDEN"

Melis Ayça ünlü kalecinin mesajına "Merhaba" diyerek cevap verdi ve bu mesajı da sosyal medya hesabında paylaştı. Yaptığı paylaşımda "Bir hey de bizden" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN DA GECİKMEDİ

Meşhur şarkıcı Demet Akalın da bu paylaşımlara "Yakışır" diyerek yorum yaptı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...