Onur Akay, Sevda Ferdağ’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu

Düzenleyen:
Onur Akay, Sevda Ferdağ’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 76 yaşındaki ünlü oyuncu Sevdağ Ferdağ’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncu Sevda Ferdağ’ın yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ferdağ’ın yoğun bakımda olduğunu duyuran ses sanatçısı Onur Akay, ünlü oyuncu için dua istedi.

“ACİLEN AMELİYATA ALINDI”

Sevda Ferdağ’ın evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını duyuran Onur Akay, “Yeşilçam’ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ, evinde aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Acil servise kaldırılan Ferdağ, acilen ameliyata alındı. Şu an yoğun bakımda tedavisi süren ve durumunun iyiye gittiğini öğrendiği değerli oyuncumuz için dualarınızı eksik etmeyin. Çok sayıda filmde rol alan Sevda Ferdağ, ‘Seninle Son Defa’ adlı sinema filminde ise, Tarık Akan’la başrolde oynamıştı. Tarık Akan’ı da ikinci ölüm yıldönümünde özlemle anıyorum.” ifadelerini kullanarak Ferdağ’ın son yıllarda çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte, Tarık Akan’la çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.

15 Ağustos 1942 tarihinde Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde dünyaya gelen Sevda Ferdağ’ın, asıl adı Lütfiye Dumrul'dur. Ferdağ, çok sayıda filmde rol almıştır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...