HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Nefes Nefese ekranlara veda edecek | Nefes Nefese ne zaman final yapıyor?

Düzenleyen: /
Nefes Nefese ekranlara veda edecek | Nefes Nefese ne zaman final yapıyor?
Nefes Nefese, Magazin Nefes Nefes Final, Haber

MAGAZİN Haberleri

Nefes Nefese dizisi için kötü haber geldi. Aldığımız duyumlara göre Nefes Nefese dizisi 8. bölümü ile final yaparak izleyicisine veda edecek. Bu haber doğru ise Nefes Nefese dizisi 3 ekim çarşamba günü final yaparak ekranlara veda edecek.

Nefes Nefese dizisi ile ilgili kötü haberler gelmeye devam ediyor. Aldığımız son tüyoya göre Nefes Nefes dizisinin Eylül Ayında yayınlanacak iki bölümü (19 eylül ve 26 eylül bölümleri) 4 Reytinginin üzerine çıkamazsa Nefes Nefese Ekim ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

Nefes Nefese dizisi için kara günler geldi de çattı bile. Star Tv Nefes Nefese dizisinin ağustos ayı performansına baktı ve ne yazık ki iç açıcı bir durum görülemedi. Nefes Nefese dizisi elinden geleni yapmasına rağmen reytinglerini 4 ve üzerine çıkaramadı. Star Tv yeni sezon için Nefes Nefese’ye güvenmedi ve onun yerine yeni projelere onay verdi. Nefes Nefese muhtemelen ekim ayında final yaparak ekranlara veda edecektir. Star Tv çarşamba akşamları Nefes Nefese’yi sezon içinde de görmek istiyor. 

1 ağustos çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Nefes Nefese dizisi ilk bölümde aldığı reytingler ile yapımcısı ve kanalını sevindirdi. Tmc Film’den Erol Avcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Nefes Nefese dizisinin yönetmenliğini ise dizide Atmaca karakterine hayat veren Uğur Yücel yapıyor. Daha önce Uğur Yücel’in yer aldığı dizilerden yakalanan başarının Nefes Nefese dizisinde  de yaşanacağından Star Tv emin. Bu nedenle  de Nefes Nefese dizisi önce yaz sezonunda başlaması uygun görülse de dizinin harcanabileceği korkusu nedeniyle ağustos ayına alındı.

Nefes Nefese dizisinin en büyük dez avantajı ise ne yazık ki yeni sezonda da çarşamba günleri yayınlanmaya devam edecek olması zira Star Tv’nin çok fazla boş günü yok. Star Tv’nin yaz dizisi Erkenci Kuş da pazar akşamları devam edecek.

Nefes Nefese dizisi ilk bölümü ile 1 ağustos çarşamba günü 3.70 reyting ile 1. sırada yer aldı. Nefes Nefese dizisinin ilk bölümünü 3 milyonda fazla izleyici izledi; Nefes Nefese dizisinin ilk bölümü ile ilgili genel yorumlar dizinin çok gizemli olduğu yönünde oldu. Bir çok izleyici dizinin senaryosu ile ilgili çok olumlu yorumlar yazarken yine binlerce izleyici ise dizinin çok karmaşık olduğunu ve hiç bir şey anlamadıklarını yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...