HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tarkan'dan hayranlarını üzecek haber

Düzenleyen: /
Tarkan'dan hayranlarını üzecek haber
Tarkan, Tarkanın Kızı, Tarkan Beykoz, Tarkan Konser, Harbiye Açıkhava, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ekim ayında Harbiye Açıkhava’da konser vermesi planlanan Tarkan’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Tarkan, kızı için konserden vazgeçti.

Şu sıralar Almanya’da bulunan Tarkan'ın, ekim ayında yoğun istek üzerine konser serisiyle hayranlarının karşısına çıkması bekleniyordu. Hatta bu konuda sosyal medyada hastaglar açılmıştı. Müzikonair’in haberine göre; Megastar, konser vermekten son anda vazgeçti. Çünkü yeni doğan bebeği Liya ile daha çok vakit geçirmek istiyor.

EKİBİNİN ÜCRETİNİ ÖDEDİ

Tarkan, yapmayacağı 10 konser için senelerdir birlikte çalıştığı 10 kişilik müzik ekibinin kaşe ücretlerini ödedi. Ünlü şarkıcının çalışma arkadaşlarına takındığı bu davranış “İşte Tarkan olmak böyle bir şey” dedirtti.

ÇİFTLİĞİNİ SATMAKTAN VAZGEÇTİ

Öte yandan Tarkan, 2004 yılında Beykoz-Öğümce Köyü’nde satın aldığı ve elden çıkarmayı düşündüğü çiftliği, değerlenince satmaktan vazgeçti. Çiftliğin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolunda olması ve ardından Riva Kanal Projesi’nin yanında kalması Tarkan’ı çiftliğini elinden çıkarma fikrinden vazgeçirdi.

Ayrıca Türkiye genelinde uygulanmaya başlayan ve kayıt altında olmayan yapıları, imar affından yararlandıran yapı kayıt düzenlemesinden de faydalanan Tarkan’ın 30 bin TL ödediği iddia edildi.

Uzun süredir çiftliğine gitmeyen 45 yaşındaki sanatçının, iki aylık kızı Liya ve eşi Pınar’la, Türkiye’ye döndükten sonra bir süre orada yaşayacağı da öne sürüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...