HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erkenci Kuş 12. bölüm izle | Erkenci Kuş 12. yeni bölüm izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)

Düzenleyen: /
Erkenci Kuş 12. bölüm izle | Erkenci Kuş 12. yeni bölüm izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)
Erkenci Kuş 12. Bölüm İzle, Erkenci Kuş 22 Eylül İzle, Erkenci Kuş Yeni Bölüm Full İzle, Erkenci Kuş Canlı İzle, Erkenci Kuş Önizleme İzle, Erkenci Kuş Yeni Fragman, Erkenci Kuş 13. Bölüm Fragmanı, Erkenci Kuş İzle, Erkenci Kuş Full İzle, Haber

MAGAZİN Haberleri

Erkenci Kuş 12. bölüm canlı izle, Erkenci Kuş 22 Eylül bölümü izle, Erkenci Kuş izle gibi 22 Eylül'de yayınlanan Erkenci Kuş bölümüne dair merak edilen tüm detaylar burada. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş, yeni gününde izleyiciyle buluşuyor. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı dizide heyecan 12. bölüm ile devam ediyor. Albatros'un Can olduğu öğrenen Sanem nasıl bir tavır sergileyecek? Can ile Sanem neler yaşayacak? Yaz dizisi olarak ekranlara gelen ancak yeni dönemde de devam etmesi beklenen dizinin yeni günde reytingleri nasıl olacak merak ediliyor. Erkenci Kuş 12. bölüm izle, Erkenci Kuş yeni bölüm izle, Erkenci Kuş son bölüm izle, Erkenci Kuş 13. bölüm fragmanı izle, Erkenci Kuş 13. bölüm önizleme izle gibi dizinin 22 Eylül ve gelecek hafta bölümü ile ilgili merak edilen her şey haberimizde.

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezona başlamasıyla gün değiştirdi. Salı günleri ekranlara gelen dizi, 22 Eylül itibarıyla artık Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak. Erkenci Kuş 22 Eylül izle, Erkenci Kuş 12. bölüm izle, Erkenci Kuş canlı izle, Erkenci Kuş yeni bölüm izle gibi bu hafta yayınlanan olan bölüme dair detaylar haberimizde. Erkenci Kuş, ekranlarda estirdiği fırtınayı sosyal medyada da estiriyor! Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı 4,5 milyon izlenmeyi geride bıraktı. Büyük başarı yakalayan dizide başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman'ın uyumu dikkat çekiyor. Uyumu yakalayan ikili bu bölümde nasıl sahnelerle ekranlara gelecek merakla bekleniyor. Erkenci Kuş 12. bölüm izlemek isteyenlerin yanı sıra Erkenci Kuş 13. bölüm önizleme fragmanı, Erkenci Kuş 13. bölüm fragmanı gibi gelecek hafta neler olacağına dair detaylar da haberimizde...

ERKENCİ KUŞ 12. YENİ BÖLÜM İZLE (PUHU TV, STAR TV, YOUTUBE)

Erkenci Kuş dizisi, saat 20.00'da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Albatros'un Can olduğunu öğrenen Sanem neler yapacak?

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor.

Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor. 

Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak?

Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor.

Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM ÖNİZLEME (ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM FRAGMANI)

Erkenci Kuş 13. bölüm önizlemesi (fragman), 12. bölümün sonunda yayınlanacaktır. Yayınlandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Erkenci Kuş 12. bölüm izle | Erkenci Kuş 12. yeni bölüm izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)

CAN YAMAN KİMDİR? YAŞI, BOYU, EĞİTİMİ VE ESKİ HALİ... ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ERKENCİ KUŞ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor. Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...