HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Evine icra gelen Demet Akalın'dan jet cevap... "Gitmem!"

Düzenleyen: /
Evine icra gelen Demet Akalın'dan jet cevap... "Gitmem!"
Demet Akalın, İcra, Boşanma, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Okan Kurt'tan boşandıktan sonra icra gelen evinden taşınacağı konuşulan Demet Akalın, evinin çok huzurlu olduğunu söyleyerek çıkan haberleri yalanladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi. Hacizden sonra 6 buçuk yıllık eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanan Akalın, villasından taşınmaya karar verdiği iddia edildi. Konu hakkında açıklama yapan Akalın, evinde çok huzurlu olduğunu ve taşınmayacağını söyledi.

"EVİM HUZURLU ASLA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Ünlü şarkıcı yeni eşya alacağı ve evinden taşınacağı haberleri için "Ne evimi ne de eşyalarımı değiştiriyorum. Evim huzurlu asla gitmeyi düşünmüyorum. konserimde keyfimde yerinde selamlar tüm güzel dostlara" dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski eşinin piyasaya olan borçlarından dolayı ünlü şarkıcının 18 milyon TL'ye aldığı Beykoz Acarkent'teki evine haciz gelmiş ve villada bulunan çok sayıda eşya alınmıştı. Yaşanan tatsız olay sonrası evini değiştirmeye karar veren Akalın'ın Anadolu Yakası'ndan kendisine yeni bir ev arayışına girdiği iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...