Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emrah Aşk ve Mavi dizisinden ayrıldı mı? Flaş iddia!

Düzenleyen:
Emrah Aşk ve Mavi dizisinden ayrıldı mı? Flaş iddia!

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin ses getiren yapımlarından Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah İpek'in, yapımcısından ücretine zam istediği ve alamayınca da diziden ayrıldığı iddia edildi.

ATV'nin sevilen dizilerinden Aşk ve Mavi'de bomba bir ayrılık haberi geldi. Dizinin başrol oyuncusu ünlü şarkıcı Emrah İpek'in, 10 yıl sonra ekrana döndüğü dizi için yapımcıdan ücretine zam istediği ancak teklifi reddedilince de diziyi bıraktığı öne sürüldü. Emrah'ın, bir süre oyunculuğa ara vereceği ve konserlere ağırlık vereceği belirtildi.

Emrah’ın, 10 yıl aradan sonra ekrana döndüğü, ‘Aşk ve Mavi’ dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Şarkıcının, zam isteği yerine getirilmeyince, kontratının bitmesinin ardından yapım şirketiyle yollarını ayırdığı öğrenildi.

Üçüncü sezonun çekimlerinde sadece beş bölümde yer alan Emrah, Kapadokya’dan, İstanbul’a döndü.

Diziye veda eden şarkıcı, bu dönem sahnelere dönecek. Emrah, kısa bir süre dinlendikten sonra Avrupa turnesine çıkarak, sevenleriyle buluşacak.

Şarkıcının, uzun yıllar ses ve ışıkçılığını yapan Murat Kösemeci, organizasyon haberini Instagram’da paylaşarak, takipçilerine duyurdu. (Milliyet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...