HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çukur İzle: Çukur 35. Son Bölüm full İzle | Çukur Yeni Bölüm Sansürsüz izle (Çukur Show TV, Puhu, YouTube İzle )

Düzenleyen: /
Çukur İzle: Çukur 35. Son Bölüm full İzle | Çukur Yeni Bölüm Sansürsüz izle (Çukur Show TV, Puhu, YouTube İzle )
ÇUKUR CANLI İZLE, Çukur 2.sezon 2.bölüm Canlı İzle, Çukur Yeni Bölüm Canlı İzle, Çukur Show TV, Puhu, YouTube İzle, Haber

MAGAZİN Haberleri

Çukur efsanesi ikinci sezon ikinci bölüm ile devam ediyor. Yeni sezona müthiş giren ve 34.bölümü ile reytingleri alt üst ederek zirveye taht kurdu. Çukur 35. bölüm izle linkini haberimizde sizler için hazırladık. Çukur sansürsüz full izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız. Çukur 2.sezon 2.bölüm hemen izle. İşte Çukur Show TV, Puhu, YouTube izle linki.

Efsane dizi Çukur yeni bölümüyle yine nefes kesti. Çukur son bölüm izle linki haberimizde. Çukur sevenleri merakla 35.bölümü bekliyordu. Çukur'da Cumali'nin hapisten kaçıp mahalleye dönüşü tüm dengeleri alt üst ediyor. Cumali Koçovalıların yeni düşmanı Karakuzulara karşı harakete geçecek. Cumali kardeşi Yamaç ile ilk kez yüz yüze gelecek. Çukur'un yeni bölümü için nefesler tutuldu. Yeni bölümün ekranlara gelmesi iple çekildi. Beklenen gün geldi çattı. Reyting rekorlarına doymayan Çukur dizisini haberimizden tek tıkla canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte Çukur yeni bölüm canlı izle, Çukur yeni bölüm sansürsüz izle, Çukur Show TV, Puhu, YouTube izle...

ÇUKUR 35. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (ÇUKUR YENİ BÖLÜM İZLE)

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Çukur İzle: Çukur 35. Son Bölüm full İzle | Çukur Yeni Bölüm Sansürsüz izle (Çukur Show TV, Puhu, YouTube İzle )

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur İzle: Çukur 35. Son Bölüm full İzle | Çukur Yeni Bölüm Sansürsüz izle (Çukur Show TV, Puhu, YouTube İzle )

ÇUKUR 35.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cumali kapısında yaralı halde bulduğu Yamaç’a yardım ederken Yamaç, Sena için endişeleniyor. Öfkesine hakim olamayan Cumali’nin, Yamaç’a “Aileni parçaladılar, aileni katlettiler. Karım da karım deyip duruyorsun!” sözlerinin gerilimi yükselttiği tanıtımda silahlar konuşuyor. Yamaç’ın Çukur sokaklarında ateş ettiği anlar heyecanı yükseltirken, Sena’yı bulan Mahsun’un neler yapacağı merakla bekleniyor.

Vartolu’nun alıkoyulduğu, intikam yemini eden Cumali’nin Çukur’da savaşı başlattığı heyecan dolu tanıtımda Celasun ortaya çıkıyor. Cumali ve Yamaç’ı arayan Karakuzular, İdris’in fotoğrafını ezerken; Metin’in İdris’in fotoğrafını göğsüne bastığı duygusal anlar dikkat çekiyor. Kemal’in korku dolu gözlerle “Çukur sizi arayacakmış. Bulamadıkları her gün birini alacaklarmış, haftasına infaz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın yaptırdığı dövme tanıtıma damga vuruyor. 

ÇUKUR'DA FLAŞ AYRILIK

Konusuyla merakla takip edilen dizinin kadrosuna son olarak Çukur dizisinde Muhittin karakterine canlandıran Nebil Sayın katıldı.
 
Önceki yıl İçerde'deki Coşkun rolüyle dikkatleri üzerine çeken Sayın, 'Payitaht Abdülhamid'de ise saatli bombayla suikast yapan ilk kişi olarak tarihe geçen Edward Jorris'in yardımcısı Samuel'i canlandıracak ve yeni sezon 2. bölümden itibaren dizideki tansiyonu yükseltecek.Bu ayrılık Çukur'un Muhittin Abi'sini sevenleri oldukça üzdü.

Payitaht Abdulhamid dizisine geçtiğimiz günlerde Gürkan Uygun'un katıldığı açıklanmıştı. 5 Eylül'de çekimlerine başlanan dizinin, 5 Ekim'de de yeni sezona başlaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...