Kıvanç Tatlıtuğ'un yeri partneri belli oldu! İşte merak edilen o isim...

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeri partneri belli oldu! İşte merak edilen o isim...

MAGAZİN Haberleri

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Ezel ve İçerde dizilerinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın yapacağı 'Çarpışma' isimli proje için gün sayılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri ise çok konuşulan isimlerden birisi oldu! İşte o isim...

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı dizinin kasım veya aralık aylarında ekrana gelmesi bekleniyor. Şimdiden heyecanla beklenen dizi ile ilgili en çok merak edilen konu ise Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerinin kim olacağıydı... O isim belli oldu!

OTOMOBİL KAZASIYLA KESİŞEN HAYATLARIN ÖYKÜSÜ

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can da rol alacak. Senaryosunu Ali Aydın'ın yazdığı dizi zincirleme bir otomobil kazasıyla kesişen farklı hayatların öyküsünü anlatacak.

Hatırlanacağı gibi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Tuba Büyüküstün ile 'Cesur ve Güzel' adlı dizide başrolleri paylaşmıştı.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN PARTNERİ BELLİ OLDU

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu. İddialara göre, Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan Elçin Sangu, Tatlıtuğ'un 'Çarpışma' dizisindeki partneri olacak.

Elçin Sangu ise Barış Arduç'la birlikte 'Kiralık Aşk' dizisinde boy göstermişti. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...