Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncu Berk Atan'ın son hali şaşırttı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu Berk Atan'ın son hali şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Berk Atan, 21 günlük bedelli askerlik görevini tamamlamak için yola çıkmadan önce asker tıraşı oldu. Atan, tıraş sonrası fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Güneş'in Kızları dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Berk Atan, 21 günlük vatani görevini tamamlamak için yola çıkmadan önce asker tıraşı oldu.

"BÜTÜN YAKIŞIKLILIK GİTMİŞ"

Bedelli askerlikten faydalanan oyuncu Berk Atan, 21 günlük bedelli görevini tamamlamak için yola çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümden paylaşım yapan Berk Atan, "26 Ekim'de görüşürüz" notunu ekledi. Tıraşlı haliyle bazı takipçilerini hayal kırıklığına uğratan Atan'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Bir tıraş insanı bu kadar mı değiştirir." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Meğer bütün yakışıklılığı saç ve sakaldaymış kesince hepsi gitmiş." yorumunu yaptı.

BERKA ATAN KİMDİR?
Türk Manken, Model ve Oyuncu Berk Atan, 26 Ekim 1991 yılında doğdu. Aslen İzmir'li olan genç oyuncu 2012 Best Model of Turkey birincisi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir. 2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi. Herşey Yolunda Merkez dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra Altındağlı dizisinde Pamir karakterini canlandıran Atan, en son Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertolğu rolünde oynamıştır

Ünlü oyuncu Berk Atan'ın son hali şaşırttı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...