Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hande Ataizi ilk kez açıkladı! Bir günlük evlilik neden bitti?

Düzenleyen:
Hande Ataizi ilk kez açıkladı! Bir günlük evlilik neden bitti?

MAGAZİN Haberleri

Hande Ataizi yıllar önce Fethi Pekin ile nikah masasına oturmuş, çiftin evliliği bir gün sürmüştü. Ünlü sunucu bir günlük evliliğinin neden bittiğini ilk kez açıkladı

Hande Ataizi 2004 yılında Avukat Ahmet Pekin'in oğlu Fethi Pekin ile nikah masasına oturmuş ancak sürpriz evlilik bir gün sürmüştü. Balayına çıkacakları gün boşanma kararı alan çiftin ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Hande Ataizi, herkesi şoke eden ayrılığın ardındaki gerçekleri yıllar sonra kendi programında açıkladı.

'GERGİN BİR ORTAMDA NİKAH KIYILDI'

Sunucu "Annem ilk eşimle evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmamızı önerdi. Eski eşim ben evleneceğim kadına böyle bir şey yaptırmam' dedi, ben de çok sevindim. Ama evleneceğim gün önüme evlilik sözleşmesi koydular.

Sözleşmeye göre boşadıktan sonra dahi evde oturma iznim yoktu, kabul etmedim. Gergin bir ortamda nikah kıyıldı ve aynı gece boşanmaya karar verdim. Bir günlük evlilik olmak durumunda kaldı” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...