Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Berkay öfke dolu: 'Arda Turan aciz ve korkak'

Düzenleyen:
Berkay öfke dolu: 'Arda Turan aciz ve korkak'

MAGAZİN Haberleri

Barda başlayan hastanede devam eden Arda-Berkay kavgasında sular durulmuyor. Ünlü şarkıcı, Başakşehirli futbolcunun cezasını çekeceğini söyledi

Ufuk Kıvık İSTANBUL İHA

Futbolcu Arda Turan tarafından burnu kırılan şarkıcı Berkay, yapılan saldırının aciz ve korkakça olduğunu söyleyerek avukatı aracılığıyla açıklama yaparak şunları söyledi: Herkesin bilmesini isterim. Erkek adam kavga eder. Fakat ‘senin yanına gelip karımı bırakıp yarım saate geleceğim’ dediğim kişiden kafanı çevirdiğin an başkasıyla konuşurken yandan yapılan saldırı aciz ve korkak bir saldırıdır. Kendisine de arkadaşlarına da araya da girmek isteyen herkese de şunları söyledim. Şikâyetçi olmamamı istiyorsunuz, tamam olmam ama benim de iki şartım var. Bir karımdan, benden ve kendi karısından tüm kamuoyundan bütün bu hareketleri adına utanç duyduğunu söyleyecek ve özür dileyecek. Sözle tacizin utancını yaşadığını kabul edecek sonra biz erkek erkeğe konuşacağız. Bunları kabul ederse davadan vazgeçeceğimi ilettim. Fakat karşı taraftan her seferinde saçma sapan açıklamalar geldiği için ben davamın sonuna kadar arkasındayım. Cezasını çekecektir.” 

Başakşehir de onu affetmedi

Başakşehir antrenmanına giden Arda Turan, U21 ile oynanan maçta 40 dakika forma giydikten sonra takım arkadaşları ve teknik heyetten helallik istedi. Ancak bunun kabul görmediği ve Arda’ya büyük bir para cezası verileceği belirtildi. Arda’nın basın toplantısı ile bütün Türkiye’den özür dileyeceği de iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...