HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Youtube gişesi bol oldu

Düzenleyen:
Youtube gişesi bol oldu
Youtube , Haber

MAGAZİN Haberleri

HMK yapımın yapımcılığını üstlendiği “ÇAM YARMASI” isimli sinema filmi yanlış bir tarihte vizyona girdiği için beklenen gişe başarısını göstermemesinin ardından, youtube’de 5 milyonluk izlenme oranıyla yapımcısını harekete geçirdi.

HMK yapımın yapımcılığını üstlendiği “ÇAM YARMASI” isimli sinema filmi yanlış bir tarihte vizyona girdiği için beklenen gişe başarısını göstermemesinin ardından, youtube’de 5 milyonluk izlenme oranıyla yapımcısını harekete geçirdi. Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu ve filmin senaristi ve yapımcısı Murat Kuşçu’nun başrollerini paylaştığı “ÇAM YARMASI” isimli sinema filminin devamı çekilmek üzre çalışmalara başlandı. Babalarını iflas ettiren 3 kardeşin durumu düzeltmek için yaşadıkları komik hikayeyi konu alan sinema filminde senarist, yapımcı ve oyuncu olarak yer alan Murat Kuşçu’nun oyunculuğu dikkatleri çekerken, ÇAM YARMASI 2’de sürpriz komedi oyuncularını kadroya dahil edecekleri vurgulandı. Youtubedeki izlenme sayısı karşısında umutları yeşeren HMK yapım, ÇAM YARMASI 2’de her şeyi ince eleyip sık dokuyarak vizyona gireceklerini ve youtube başarısını ÇAM YARMASI 2 ile gişede tekrarlayacaklarını ifade ettiler.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...