HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Resul Dindar'dan hayranlarına flaş çıkış!

Düzenleyen: /
Resul Dindar'dan hayranlarına flaş çıkış!
Resul Dindar, Haber

MAGAZİN Haberleri

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar, Küçükçekmece'de verdiği konser sonrası fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına olay oluşturan bir tepki verdi.

Resul Dindar, dün Küçükçekmece'de düzenlenen Balık Festivali'nde sahne aldı. Konser bitiminde fotoğraf çektirmek isteyen hayranları, şarkıcının karavanının önünde toplandı.

Karavandan çıkan Dindar, ilk olarak "Kaç kişi geliyor olmuyor ki böyle" dedi. Bir hayranının "Sizi sevmese bu kadar halk buraya gelir mi?" sözleri üzerine adeta çılgına dönen şarkıcı, "Ya cevap verme sus sen de be" diye bağırdı.

O anların videosu "Hiç kimse göründüğü gibi değildir" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

Resul Dindar, tepki çeken olayın ardından sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı:
"Neden iyilikleri paylaşıp büyütemiyoruz? Neden hâl deyip geçemiyoruz? Neden anlamıyoruz vaziyeti? Neden geçiyoruz merhameti? Neden bakmıyoruz öteye? Neden unutuyoruz dünü? Neden parçalıyoruz günü? Uyuyabiliyor muyuz? Yoksa uyumak zorunda mı bırakıyoruz bedeni? Nasıl uyanıyoruz? Hepimiz aslında bir hiç değil miyiz? Neden kovalıyoruz gideni? Neden ayırıyoruz seveni? Neden sadece an var? Zaman kimin için? Neden büyüyoruz? Neden küçülüyoruz? Neden ölüyoruz? Ne zaman gömülüyoruz? Ne kadar biliyoruz? Ne ara öğreniyoruz? Neden bir araya getirmiyoruz faydalı şeyleri? Neden sadece dinliyoruz ve duyamıyoruz? Neden hata yapıyoruz? Biz bunları neden yapıyoruz?"

Resul Dindar'dan hayranlarına flaş çıkış!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...