HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÇUKUR İZLE: ÇUKUR 39. BÖLÜM TEK PART ve Sansürsüz İZLE | ÇUKUR Yeni Bölüm ve SON Bölüm İZLE (Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı )

Düzenleyen: /
ÇUKUR İZLE: ÇUKUR 39. BÖLÜM TEK PART ve Sansürsüz İZLE | ÇUKUR Yeni Bölüm ve SON Bölüm İZLE (Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı )
Çukur İzle, Çukur 39. Bölüm Tek Part Ve Sansürsüz İzle, Çukur Yeni Bölüm Ve Son Bölüm İzle, Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı, Haber

MAGAZİN Haberleri

Çukur yeni sezona başladığı ilk günden itibaren zirvede. Çukur her bölümünde sevenlere ayrı bir heyecan yaşatıyor. Çukur'un yeni bölümünde Cumali ve Çeto'nun kaçırılmasıyla iki düşman tarafın ortak bir düşmanı oluyor. Çukur'un sıkı takipçileri yeni bölüm yayınlanmasını iple çekerken beklenen gün geldi çattı. Çukur izlemek için haberimizde yer alan linke tıklamanız yeterli olacak. İşte Çukur 39. bölüm Tek Part ve Sansürsüz İzle, Çukur Yeni Bölüm ve Son Bölüm İzledikten sonra Çukur 40. yeni bölüm fragmanını da burada bulmanız mümkün.

Çukur izle, Çukur'da yapılan her şey büyük kitleleri peşinden sürüklüyor. Çalınan söylenen şarkılar, kullanılan semboller, bulundukları semt her şey merakla takip ediliyor. Çukur hayranları yeni bölüme kavuşma arzusuyla yanıp tutuşuyor. Çukur'un yeni bölümde heyecan yine dorukta. Her anı da ayrı bir gerilim yaşattı. Çukur 39.bölümde iki düşman taraf ortak noktaları meydana geliyor. Cumali ve Çeto'nun kaçırılması ile artık ortak düşmanları oluyor. Celasun ile Meke'nin yüzleşmesi gerilimi katlıyor. Mahsun ve Erspy Çeto'yu kurtarmak isterken iki kişinin hayatını tehlikeye atıyor. Çukur'da yaşananları kaçırmak istemiyorsanız hemen aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterli. işte Çukur 39. bölüm Tek Part ve Sansürsüz İzle, Çukur Yeni Bölüm ve Son Bölüm İzle... Çukur sevenler izler izlemez hemen bir dahaki bölümde olacakları merak edip  Çukur 40. yeni bölüm fragmanı aratıyor.  Fragmanı da buradan kolaylıkla bulabilirsiniz.

ÇUKUR 39.BÖLÜM TEK PART VE SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDEKİ BOLD PİLOT KİMDİR?

Aksiyonun her geçen gün arttığı Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. 

Cumali'nin kaçırıldığı yerdeki eşyaları karıştırdığı sahnede efsane yarış atı Bold Pilot'un eşyalarını bulduğu anlar izleyenleri duygulandırdı.

HİKAYESİ BEYAZ PERDEYE TAŞINDI

Gazi Koşusu galibi şampiyon yarış atı Bold Pilot ile ünlü jokey Halis Karataş ve rahmetli eşi Begüm Atman Karataş arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşındı.

Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen ‘Şampiyon’, ünlü yarış atı, Gazi şampiyonu, rekortmen ve bir çok yarışta zafere koşan Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın aşklarını konu alıyor.

7 ARALIK'TA VİZYONDA

Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Unutulmaz bir aşkın ve başarının gerçek hikayesini konu alan Şampiyon, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyona giriyor.

Bold Pilot (d. 21 Nisan 1993 - ö. 30 Nisan 2015) Özdemir Atman'ın yetiştiricisi olduğu Atman Ekürisi'ne ait İngiliz kanı taşıyan Türk yarış atıdır. İlk yarışına Veliefendi'de, 28 Mayıs 1995 tarihinde 900 m. çim pistte çıkan Bold Pilot Şartlı-1 olarak Asuvan koşusu olarak düzenlenen bu yarışı Halis Karataş idaresinde birinci olarak tamamladı. Daha sonraki yarış kariyerinde iki yaşlılık döneminde 1200 çim pistte 1995 yılı Kısa Vade - 8 Burhan Karamehmet Koşusu, 1400 çim pistte Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu, Türk yarış camiyası tarafından iki yaşlı ingiliz taylarının en önemli yarışı olarak kabul edilen 1600 çim pistte Grup - 1 Çaldıran Koşusu'nu kazandı. Üç Yaşlılık Döneminde Türkiye yarışcılık camiyasının en önemli yarışı olarak kabul edilen 3 yaşlı ingiliz atlarının katıldığı GR - 1 Gazi Koşusu Şampiyonu oldu. Yarış kariyerinde 2 adet Başbakanlık Koşusu şampiyonluğu bulunmaktadır. Yarış kariyeri boyunca katıldığı toplan 30 yarışın sadece 1 tanesinde ilk dört atın dışında kalmıştır. Bold Pilot 30 Nisan 2015 tarihinde yaşlılıktan kaynaklı olarak hayata veda etmiştir.

ÇUKUR İZLE: ÇUKUR 39. BÖLÜM TEK PART ve Sansürsüz İZLE | ÇUKUR Yeni Bölüm ve SON Bölüm İZLE (Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı )

ÇUKUR 39.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Seyfettin Kadı’nın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

ÇUKUR İZLE: ÇUKUR 39. BÖLÜM TEK PART ve Sansürsüz İZLE | ÇUKUR Yeni Bölüm ve SON Bölüm İZLE (Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı )

ÇUKUR KONUSU NE?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 

Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstleniyor.

ÇUKUR İZLE: ÇUKUR 39. BÖLÜM TEK PART ve Sansürsüz İZLE | ÇUKUR Yeni Bölüm ve SON Bölüm İZLE (Çukur 40. Yeni Bölüm Fragmanı )

ÇUKUR 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konuşmak için açık havaya inen Koçovalı kardeşleri kötü bir sürpriz bekliyor. Kafede oturan Koçovalılar mekanın boşalmasından şüphelenirken karşılarına Reşit çıkıyor. Koçovalılara akrabasına sıktıklarını söyleyen Reşit, parasını istiyor. Yamaç ise paralarının kendisinde olmadığını söylüyor.

Yıldız’ı bıraktıktan sonra yürümeye başlayan Cumali alt geçitte takip edildiğini fark ediyor. Cumali silahına davranacak olsa da karşısındaki adamları görünce vazgeçiyor. Adamlar sakin kalmayı seçen Cumali’nin kollarına girip minibüse bindiriyor. Ekmek almak için dışarı çıkan Kemal, kapıda asılı Cumal’inin tesbihini buluyor. Reşid’in Cumali’yi kaçırdığından emin olan Vartolu ve Yamaç yola koyuluyor. Cumali ise depoda uyanınca yaralarını kontrol ediyor.

Cumali’nin kaçırıldığına emin olan Vartolu ve Yamaç, Reşit ağanın mekanına geliyor. Yamaç ve Vartolu’yu karşısında gören Reşit, kararlarını değiştirip değiştirmediğini soruyor. Lafı uzatmadan direk konuya giren Yamaç, paranın kendinde olmadığını söylüyor. Reşit’i tanıyan Vartolu ise muhabbeti Yamaç’ın elinden alıp Cumali’nin yaşamasını sağlıyor. Reşit ikiliye bir görev veriyor ve aşiretinin başındaki bir adamı öldürmesini istiyor. Parasını almakta ve husumetli olduğu aşiret reisini öldürtmekte kararlı olan Reşid, Yamaç ve Mahsun’a aynı işi veriyor. Yamaç abisini Mahsun ise kardeşi gibi gördüğü Çeto’yu kurtarabilmek için binayı gözetliyor. İki tarafta sevdiklerini kurtarmak için bekliyor.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...