Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Masterchef'in yarışmacısı Murat, şefleri kızdırınca stüdyodan atıldı

Düzenleyen:
Masterchef'in yarışmacısı Murat, şefleri kızdırınca stüdyodan atıldı

MAGAZİN Haberleri

TV8'in yeni sezon yemek yarışması Masterchef'in dün akşamki bölümünde sıra dışı olaylar yaşandı. Şefleri kızdıran Murat, stüdyodan dışarı atıldı. Bu olay sonrası Murat üzgün olduğunu belirtti.

Masterchef'te dün akşam Murat yine yarışmaya damga vuran isim oldu. Şeflerle anlaşmazlık yaşayan ve tartışmaya giren Murat şefler tarafından stüdyodan kovuldu.

"GERÇEKTEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM"

Olay sonrası şefler yarışmada kimsenin bu şekilde davranamayacağını ve haddini bileceğini söylerken Murat ise "Gerçekten çok özür dilerim, bu duruma düşmek istemezdim yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Şeflerimin her birinden tek tek özür diliyorum. Yüz ifademden de gerçekten ne kadar üzgün olduğum belli oluyordur sanırım." dedi.

"BAŞINDAKİ BANDANAYI BIRAK, YEMEK YAP"

Yarışmacı Murat başına taktığı mavi bandanayla Mehmet şefi çileden çıkardı. Mehmet şef, Murat'a,başına taktığı bandananın gereksiz olduğunu, artık kameraları bırakıp yemek yapması gerektiğini sert bir şekilde söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...