Şahin Kendircioğlu, O Ses Çocuklar yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini duyurdu

Düzenleyen:
Şahin Kendircioğlu, O Ses Çocuklar yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendircioğlu, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya geçtiğimiz günlerde doktor ihmali nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendircioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Nazar Nur Kaya'nınhayatını kaybettiğini duyurdu.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.

"BU SABAH CANIM ÇOK YANIYOR"

O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan ardından "Müslüm" filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendircioğlu, arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini "Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız" paylaşımıyla duyurdu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...