Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nazar Nur Kaya'nın annesinden Hadise'ye son istek

Düzenleyen:
Nazar Nur Kaya'nın annesinden Hadise'ye son istek

MAGAZİN Haberleri

O Ses Çocuklar yarışmasıyla adını duyuran ve yanlış tedaviyle hayatını kaybettiği iddia edilen Nazar Nur Kaya'nın annesi cenazede gözyaşları içinde Hadise'den kızının yazdığı şarkıyı okumasını istedi.

O Ses Çocuklar adlı yarışmada adını duyuran 15 yaşındaki Nazar Nur Kaya, ailesinin iddiasına göre hastanede uygulanan yanlış tedavi sonrası hayatını kaybetti. Nazar Nur Kaya'nın dün düzenlenen cenaze törenine Hadise, Acun Ilıcalı ve Murat Boz da katıldı.

"KIZIMIN YAZDIĞI ŞARKIYI OKU NE OLUR"

Nazar Nur Kaya'nın acılı annesi cenaze töreninde gözyaşları içinde Hadise'den bir istekte bulundu. Kızının Hadise için şarkı sözü yazdığı söyleyen acılı anne, şarkıcıdan kızı için okumasını istedi. Gözyaşları içinde kızının yazdığı şarkı sözlerini okuyan anne, "Kızım duyuramadı, çok güzel bir şarkı yazdı. Onu ne olur oku, kızım için. Beste çok güzel bana her gün söylerdi. Bende 'Tamam kızım bir gün evinin oraya gider söyleriz' demiştim. Onun dileğini yerine getir ne olur." dedi.

HADİSE, ANNENİN İSTEĞİNİ KIRMADI

Acılı annenin gözyaşlarına dayanamayan Hadise ise "Tamam okuruz tabi" diyerek karşılık verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...