Ahmet Kural, Sıla'yı dövdü!

Ahmet Kural, Sıla'yı dövdü!

MAGAZİN Haberleri

Sıla Gençoğlu, oyuncu Ahmet Kural’dan darp iddiasıyla şikâyetçi oldu. Sıla: Kafamı duvarlara vurdu. 45 dakika saldırıya uğradım.

Aşklarıyla magazin gündemlerinden düşmeyen şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural ikilisi bu sefer adli bir vakayla karşımızda. Dün avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına gelen Sıla, kendisini darbettiği iddiasıyla Ahmet Kural’dan şikâyetçi oldu. Şarkıcı, Kural’ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı. Kural’ın “Kasten yaralama”, “Tehdit” ve “Hakaret” suçlarından cezalandırılması talep etti. Sıla’nın şikâyet dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: Olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın Sarıyer’deki evinde saat 04.00 sularında gerçekleşti. Ahmet Kural alkollüydü. Beni yerlerde sürükledi, kafamı duvarlara vurdu. Kaçmaya çalıştığım sırada tekrar yakaladı. Kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Aileme yönelik ağır hakaretlerde bulundu. ‘Seni öldürüm’ diye tehdit etti. Bu saldırı yaklaşık 45 dakika sürdü. Boğuşma sırasında üstüm başım parçalandı. Zar zor kapıya açıp kaçtım. Panik içinde şoförüme ulaştım. Karakola gidip darp raporu aldım. Vücudumdaki morluklar tespit edildi. Daha sonra da savcılığa başvurdum.

Hiçbir ceza bu kâbusu hayatımdan silemez
Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuzun bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama karar aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiçbir ceza, yaptırım benim yaşadığım kâbusu hayatımdan silemeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiçbir ilgisi yok!

Bu ilk olayı değil
Ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın adı 2014 yılında da şiddet olayına karışmıştı. İddiaya göre, ünlü oyuncu barda tartıştığı eski kız arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırmıştı. Çekem “Canımı yaktı. Ona dava açıyorum. Çok üzgünüm. Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor” açıklamasında bulunmuştu.

ÜNLÜLERDEN DESTEK: SENİNLEYİZ
Mustafa Sandal: Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir?   Nefretle kınıyorum!
Hadise: Türkiye’nin en büyük problemi kadına şiddet! Sıla’nın yaşadığı korkunç olay için çok üzgünüm! Onun dik duruşunun ve cesaretinin bütün kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum! Kimseden korkmayın!
Çağla Şikel: Sana yazıklar olsun Ahmet Kural! Geçmiş olsun dünya güzeli Sıla. Kadına şiddete hayır!
Demet Akalın: Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir. Yanındayım...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...