Flaş açıklama ortalık karıştırdı: 'Ben Sıla'yı ne zaman dövmüşüm'

Düzenleyen:
Flaş açıklama ortalık karıştırdı: 'Ben Sıla'yı ne zaman dövmüşüm'

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Sıla ile Ahmet Kural olayı hakkında yorum yapan Çağla Şıkel alay konusu oldu. İsimleri karıştıran Çağla Şıkel sosyal medyanın diline düştü.

Şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla'nın başına gelen bu olaydan sonra birçok ünlü isim sanatçıya destek verdi. Oyuncu ve manken Çağla Şıkel'ın Sıla'ya destek vermek için yaptığı paylaşımdaki hata ise alay konusu oldu.

İSİMLERİ KARIŞTIRDI
Çağla Şıkel, Sıla'nın yaşadığı şiddet olayında "Geçmiş olsun dünya güzeli" diyerek şarkıcıya destek oldu. Ancak Çağla Şıkel, yaptığı paylaşımda Ahmet Kural yerine oyuncu Arda Kural'ın adını yazınca sosyal medyada olay oldu.

'HANGİ ARA SILA'YI DÖVMÜŞÜM'
Çağla Şıkel'in yaptığı paylaşıma ilk tepki ise paylaşımda adı geçen Arda Kural'dan geldi. Twitter'dan açıklama yapan Arda Kural, "Hani ara Sıla'yı dövmüşüm hatırlamıyorum, sevgili olduğumuzu bile şimdi öğreniyorum." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...