Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Sermiyan Midnight' üçüncü sezona ünlülerin yoğun ilgisiyle başladı

Düzenleyen:
'Sermiyan Midnight' üçüncü sezona ünlülerin yoğun ilgisiyle başladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, "Sermiyan Midnight" ismini verdiği stand-up gösterisi, 6 Kasım Salı akşamı ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.

Sermiyan Midyat’ın; yönetmenlik, dizi ve tiyatro oyunculuğunun ardından çocukluğundan başlayarak bugününe dek oyunculuğa ve hayata dair meselelerini anlattığı “Sermiyan Midnight”’ın yeni gösterisini; Deniz Çakır, Demet Akbağ ve Derya Alabora birlikte izledi.

'Sermiyan Midnight' üçüncü sezona ünlülerin yoğun ilgisiyle başladı

Oyunu izlemeye gelenler arasında Abdullah Oğuz, Burhan Şeşen, Gülsüm Sami, Levent Can ve Mehmet Esen gibi ünlü isimler de vardı. Daha önce "Ay Lav Yu", "Hükümet Kadın" ve "Hükümet Kadın 2" filmlerinde senarist, yönetmen ve oyunculuk üstlenen, bugüne dek pek çok dizi projesinde yer alan Sermiyan Midyat, “Sermiyan Midnight” isimli gösterisiyle izleyicisini yeni sezonda da stand-up sahnesiyle güldürmeye davet ediyor.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...