Sena Şener'den bol sürprizli konser

Düzenleyen:
Sena Şener'den bol sürprizli konser

MAGAZİN Haberleri

Sözü ve bestesi kendine ait şarkıları ve özgün yorumuyla Sena Şener, Pasaj Müzik etiketli albümü “İnsan Gelir İnsan Geçer”in ilk tanıtım konseri için Babylon sahnesinde müzik tutkunlarıyla buluştu.

 2 saate yakın kesintisiz sergilediği sahne performansına “There’s No Painless Way” ile başlayan Şener, “Ona” ve “Bak Bana” gibi kendi yazdığı şarkılarla devam etti. Konser boyunca sahne üstünde seyircilere çeşitli sürprizler hazırlayan Sena Şener’e Kabile Dans eşlik etti. Konser boyunca bazı şarkılarda albüm kartoneti için özel hazırlanan çizimler barkovizyon da gösterildi. Albümün en dikkat çeken şarkılarından “Sendin Düşmanım”da ipek kumaşla tepeden sarkarak inen dansçının performansı seyirciden büyük alkış aldı. “İnsan Gelir İnsan Geçer”de pandomim, “Çirkin Dünya”da cam küre gösterisi (contact ball), “Parya İçin Hep Günöte” şarkısında ise sahnede özel bir dans sergilendi. Sena Şener, kendisini izlemeye gelen Tuna Kiremitçi’yi  sürpriz yapıp sahneye davet ederek, “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” projesinde beraber seslendirdikleri “Birden Geldin Aklıma” şarkısını söylediler. Genç şarkıcı konserini “Feel” şarkısı ile sonlandırdı.

Sena Şener’e Babylon konserinde; Ahmet Kamberoğlu (klavye), Cihan Güvenç(bas gitar), Saddler Samayoa(davul), Gökay Özvardar(gitar) ve Feride Öget(çello) eşlik etti. Alternatif müzik sahnesinin genç besteci ve yorumcularından Sena Şener, 15 yaşında şarkılarını internet üzerinden yayınlayarak kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Albümün yayınlanmadan paylaştığı “Bak Bana”, “Ona”, “Sevmemeliyiz” ve “Dostum Değil Uykular” single’ları ile yakaladığı başarının yanı sıra, Mahmut Orhan’la yayınladığı “Feel” ve Julius Abel’la çalıştığı “Waiting on the Shore” ile dünya listelerinde vokal ve besteci olarak yer edindi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...