Aras Bulut İynemli ile Aslı Enver yeniden kamera karşısında

Düzenleyen:
Aras Bulut İynemli ile Aslı Enver yeniden kamera karşısında

MAGAZİN Haberleri

Aras Bulut İynemli ile Aslı Enver, reklam filmi için ikinci kez birlikte kamera karşına geçti. İkilinin reklam filmi ünlü oyuncuların hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli ve İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya'sı Aslı Enver, ilk reklam filminde büyük beğeni toplayınca DeFacto'nun kış mevsimine özel hazırladığı reklam filmi için ikinci kez birlikte rol aldı.

İKİLİNİN UYUMU GÖZLERDEN KAÇAMADI

Hem Aras Bulut İynemli'nin hem de Aslı Enver'in hayranlarından tam not alan reklam filminin çekimlerinde ikilinin uyumu gözlerden kaçmadı.

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDILAR

Kışın olmazsa olmazı kabanlarla kamera karşısına geçen başarılı oyuncular, samimi tavırlarıyla herkesi etkilemeyi başardılar. Aras Bulut İynemli ve Aslı Enver reklam filmindeki sıcak davranışlarıyla izleyicilerden de tam not aldılar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...