HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sihirli Annem'in çocuk oyuncusuydu! Şimdiki mesleği ve yeni hali şaşırttı

Düzenleyen: /
Sihirli Annem'in çocuk oyuncusuydu! Şimdiki mesleği ve yeni hali şaşırttı
Sihirli Annem, Sihirli Annem Kerem Son Hali, Michele Cedolin Kimdir, Sihirli Annem Toprak Kimdir, Sihirli Annem Oyuncuları, Sihirli Annem Çilek Son Hali, Sihirli Annem Kerem Şimdiki Hali, Haber

MAGAZİN Haberleri

Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları şimdi neler yapıyor sık sık merak ediliyor. Buğra Özmüldür, Gizem Güven, Jennifer Boyner. Damla Ersubaşı gibi isimlerin çocuk oyuncu olarak yer aldığı proje büyük başarı elde etmişti. İşte Sihir Annem çocuk oyuncularının şimdiki hali...

Yayınlandığı dönemde özellikle çocukların beğenisini kazanan Sihirli Annem dizisinin oyuncuları şimdilerde başka projelerde yer alıyor. 

Sihirli Annem'in kıvırcık Kerem'i Michele Cedolin ise bakın şimdi ne yapıyor...

2003 yılında başlayan ve ekranların fenomen dizisi haline gelen Sihirli Annem dizisi pazar akşamları yayınlanıyor ve özellikle çocukları ve gençleri ekran başına kilitliyordu. O dönem küçücük olan dizinin çocuk yıldızları şimdilerde büyüdüler. Michele Cedolin, Galatasaray Üniversitesi'nden mezun oldu ve Youtube kanalı açtı.

Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Cedolin, şu anda aynı üniversitede doktora yapıyor. Hobi olarak da kendisine youtube kanalı açan Cedolin, değişimiyle herkesi şaşırttı.Çift vatandaşlık hakkı bulunan Cedolin'in rol arkadaşları da değişimleriyle göz dolduruyor.

Sihirli Annem'in çocuk oyuncusuydu! Şimdiki mesleği ve yeni hali şaşırttı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...