HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Hayranları şokta...

Düzenleyen: /
Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Hayranları şokta...
Yeni Gelin Final, Show TV, Haber

MAGAZİN Haberleri

Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Yeni Gelin dizisi final kararı aldı. Yeni Gelin final mi yapıyor, Yeni Gelin final ne zaman, Yeni Gelin final bölümü gibi merak edilen konular araştırılıyor. Yüksek reyting oranlarına sahip olan dizinin sona erme sebebi ise hayli ilginç... İşte Yeni Gelin final ile ilgili merak edilenler...

Süreç Film ve Show TV 5 Kasım Pazartesi akşamı bir araya geldi ve sevilen dizileri Yeni Gelin için final yapma kararı aldı. Süreç Film imzalı Yeni Gelin dizisi düşük reytingler nedeniyle değil biten ve verimli şekilde devam etmeyen senaryosu nedeniyle ekranlara veda edecekmiş. Yeni Gelin dizisi bu durumda 24 Kasım Cumartesi günü 63. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek.

Show TV’nin bu sezon en çok reyting alan ikinci dizisi olan Yeni Gelin dizisi 3 Kasım'da ekranlara gelen bölümü ile yaklaşık 5 milyon izleyici tarafından izlendi; Yeni Gelin dizisinin 61. bölüm fragmanı 2 milyona yakın izlendi ama fragmandaki izleyici yorumları bile artık Yeni Gelin dizisi için karamsardı. Yeni Gelin dizisi ne yazık ki senaryo anlamında kendini tekrar etmeye başlamıştı.

Kulis bilgilerinde Yeni Gelin dizisinin final yapmasının en önemli nedeni olarak da başrollerinde Berkay Hardal, Oya Başar Didem Balçın’ın yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisi gösteriliyor. Meleklerin Aşkı dizisinin Yeni Gelin dizisi yerine 2018-2019 yeni sezonunda Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

Yeni Gelin dizisinin final yapacağı haberlerin doğrulayan bilgilerden bir tanesi de Yeni Gelin dizisinde yer alan oyuncuların bir bir yeni projelerde isminin geçmesi. Özellikle Yeni Gelin dizisine iyi bir hareket getiren Toygan Avanoğlu’nun Meleklerin Aşkı isimli dizi ile anlaşma sağlaması da Yeni Gelin severler için korkutucu denebilir.

Yeni Gelin dizisinin takipçileri de artık dizinin sürekli kendini tekrar eden bir senaryoya sahip olduğunun farkında. Her bölüm konular farklı olsa da ana düşünceler neredeyse aynı.

Bu nedenle de Yeni Gelin dizisi için alınacak final kararının çok da yanlış olmadığını düşünen takipçiler bir yandan final kararı için üzülürken diğer yandan da doğru bir karar olduğunu düşünüyorlar. 

Yeni Gelin dizisi eğer 2018 2019 yeni sezonunda da ekranlarda olmak istiyorsa kadrosunu yeni konu açacak oyuncular ile güçlendirmeli; böylelikle hem yeni simalar katılır hemde komedinin yönü ve şekli de kısmen de olsa değiştirilmiş olur.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...