HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MasterChef Murat şoke etti!

Düzenleyen: /
MasterChef Murat şoke etti!
MasterChef Murat, Haber

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'nin iddialı ismi Murat Öztürk, son bölümde yarışmacı arkadaşları ve şefleri çileden çıkarttı. Murat'ın önce stüdyodan kovulması ardından yarışmadan diskalifiye olmasının yankıları sürüyor.

Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un, "Murat Yine Kovuldu" başlıklı yazısı şöyle:
"TV8'de katıldığı 'Yemekteyiz' programında herkesi gıcık eden ve sonunda sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan gönderilen yarışmacı Murat, şansını bu kez de 'MasterChef'te denemişti.

Orada da kontrolsüz hareketleri ile jüri üyelerini ve diğer yarışmacıları 'hasta' eden Murat, 11 hafta boyunca iki kez stüdyodan dışarı çıkartılmıştı. Ancak son bölümde jürinin sabrını taşıran Murat, bu kez yarışmadan diskalifiye edildi. Aslında 'MasterChef'ten kovulan Murat'ın 'yarışmayı kurtardığını' söyleyebilirim. Çünkü son bölümde yarışmanın en iddialı üç ismi eleme potasına girmişti. Eğer Murat gönderilmeseydi, favorilerden biri (Meltem, Kerem, Uğur) çok erken bir tarihte elenmiş olacaktı. Murat, bu yıl 'Survivor'da yarışacak ilk yarışmacı olarak açıklanmıştı. Acun Ilıcalı ve 'Survivor' yarışmacılarına tavsiyem, sıkı bir psikolojik destekle yarışmaya hazırlanmaları. Bu arada Murat'tan kusursuz bir 'anti kahraman' çıkar. Dizi ve film yapımcılarını uyandırayım." 

"GELİN LAN, TOPUNUZ GELİN"
Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yaptıktan sonra stüdyodan kovulan Murat, jürinin kararı ile yarışmadan diskalifiye edildi. Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Murat, adeta öfkeden deliye dönerken, "Gelin lan, topunuz gelin. Toplanın da gelin çünkü tek tek bir işe yaramazsınız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...