HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hayranların iddiaları doğru çıktı! Can Yaman ile Demet Özdemir birlikte görüntülendi

Düzenleyen: /
Hayranların iddiaları doğru çıktı! Can Yaman ile Demet Özdemir birlikte görüntülendi
Can Yaman Demet Özdemir, Can Yaman Haberleri, Demet Özdemir Haberleri, Erkenci Kuş, Can Yaman Demet Özdemir Haberleri, Demet Özdemir Can Yaman Son Dakika, Haber

MAGAZİN Haberleri

Can Yaman Demet Özdemir birlikte mi? Demet Özdemir Can Yaman haberleri... Erkenci Kuş dizisinde birlikte başrolü paylaşan ikili Demet Özdemir ve Can Yaman'ın birlikte olduğuna yönelik iddialar uzun zamandır magazin gündemindeki yerini koruyordu. Genel olarak set dışında birlikte görüntülenmeyen ikili ile ilgili bomba bir haber magazin gündemine düştü! Can Yaman ve Demet Özdemir önceki akşam birlikte görüntülendi. Can Yaman Demet Özdemir haberi merakla bekleniyordu...

Erkenci Kuş dizisinde birlikte başrolü paylaşan ikili Demet Özdemir ve Can Yaman'ın birlikte olduğuna yönelik iddialar uzun zamandır magazin gündemindeki yerini koruyordu.

Dizinin başarısında başrollerin uyumu ön plana çıkartılıyor, Özdemir ve Yaman'ın samimiyeti ve uyumu birlikte olduklarına dair iddiaların ortaya çıkmasına sebep olmuştu.

Her fırsatta birlikteliklerini yalanlayan ikili arkadaş olduklarını iddia ediyor, yan yana görüntü vermemeye özen gösteriyordu.

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, önceki gece birlikte görüntülendi.

Dizinin senaristi Aslı Zengin’in Maslak’ta düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Demet Özdemir ve Can Yaman, gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncu Cihan Ercan ve bir kız arkadaşlarıyla başka bir mekana geçti.

Demet Özdemir ve Can Yaman, burada samimi halleriyle dikkat çekerken Yaman’ın bir ara Özdemir’in yanağından makas aldığı görüldü.

İkili, Yıldız Tilbe’nin ‘El Adamı’ şarkısı eşliğinde eğlendi.

Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte ‘Ele Güne Karşı’ şarkısını seslendirdi.

Panik oldular

Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi.

Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Yaman ve Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı.İkili ‘doğum günü vardı, ona geldik” açıklamasını yaptı.

Aynı takside buluştular

Yaşadıkları paniği üzerlerinden atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini bekledi. Demet Özdemir gelen ilk taksiye binerken Yaman onu izledi.

Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Özdemir ve Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

Ayrılık sebebi Can mı?

Daha önce Seçkin Özdemir’le birlikte olan Demet Özdemir’in ayrılık nedeni olarak dizideki partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti.

Demet Özdemir, “Seçkin Bey’le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?” sorusu üzerine “Ne alaka… Olur, mu öyle şey?” cevabını vermişti. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...