HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü türkücü Yusuf Harputlu iki kadını darbetti!

Düzenleyen: /
Ünlü türkücü Yusuf Harputlu iki kadını darbetti!
Ünlü Türkücü Yusuf Harputlu, Darp, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Yusuf Harputlu, alışveriş için gittiği mağazada tartıştığı Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadın çalışanı darbetti.

Olay, 1 Ekim günü meydana geldi. Yusuf Harputlu, Azeri asıllı eşi Berfin Harputlu'yla birlikte Alibeyköy'deki bir AVM'ye  gitti.

AVM içerisindeki bir giyim mağazasına giren Yusuf Harputlu'nun eşi, mağazada bir pantolon beğendi. İddiaya göre, Berfin Harputlu'nun beğendiği pantolonun siyah rengi yoktu. Yusuf Harputlu mağaza çalışanlarıyla bu olay nedeniyle tartışmaya başladı.

'SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?' DEDİ VE…

Türkücü, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben Yusuf Harputlu'yum" diye bağırıp hakaret içerikli sözler söyleyerek mağaza çalışanı iki kadını yumruklamaya başladı. Yusuf Harputlu, çalışanları darbettikten sonra mağazadaki kıyafetleri ve stantları dağıtıp eşyaları kırdı. Çalışanların da cep telefonlarını duvara fırlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

AVM güvenliğinin olaya müdahalesinin ardından iki çalışan hastaneye götürüldü. İki kadın çalışan, başvurdukları devlet hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra darp raporuyla birlikte Alibeyköy Polis Merkezi'ne başvurarak Yusuf Harputlu'dan şikayetçi oldu. Çalışanların ihbarı sonrası Yusuf Harputlu hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Günaydın

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...