HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü yönetmen hayatının projesini açıkladı

Düzenleyen: /
Ünlü yönetmen hayatının projesini açıkladı
Yönetmeni Murat Şeker, Başrol Oyuncularından Murat Akkoyunlu, Çakallarla Dans 5, Haber

MAGAZİN Haberleri

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu sohbet programı “Hadi Be”ye ‘Çakallarla Dans 5’ filminin yapımcısı ve yönetmeni Murat Şeker ve başrol oyuncularından Murat Akkoyunlu konuk oldu. Şeker ve Akkoyunlu, çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

"Çakallarla Dans, dizi olarak devam edemez miydi" sorusuna Murat Akkoyunlu şu cevabı verdi: "Üçüncü filmden sonra bu tür talepler hem yapımcılardan Murat’a geldi hem bizi sıkıştırdılar. Hatta televizyon kanalları istedi bu işi dizi haline getirmeyi ama biz bir toplantı yaptık. Arkadaşlar böyle talepler var ne yapıyoruz? diye ve herkesin ortak kararı şu oldu, 'Biz buna film olarak devam edelim, gidebildiği kadar böyle gitsin, bunu televizyona düşürmeyelim' dedik...."

YENİ PROJE: FENERBAHÇE

Ünlü yönetmen Murat Şeker bir sonraki projesi hakkında şu bilgileri verdi: "Bundan sonraki projemiz; Kurtuluş Savaşı yıllarındaki Fenerbahçe’nin Kurtuluş Savaşı direnişine katkısı ve General Harrington Kupası ile ilgili adlandırılan dönem yani 29 Haziran 1923 günü yaşananlar. Fenerbahçe'nin İngiliz Kuvvetleri'ne karşı yaptıkları futbol maçları, halka büyük bir moral oluyor. General Harington da çıldırıyor ve İngiltere’den futbolcu getirerek İstanbul’u boşaltacakları tarihten bir süre önce "Fenerbahçe’yi bir yeneyim, öyle gideyim" diyor. İşte orada yine Fenerbahçe yeniyor... Bu benim hayatımın en önemli projesi olacak. Bir sonraki nesle aktarmamız gereken en önemli bilgi bunlar..."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...