HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erkenci Kuş'taki Aylin'in yıllar önceki hali görenler inanamıyor

Düzenleyen: /
Erkenci Kuş'taki Aylin'in yıllar önceki hali görenler inanamıyor
Erkenci Kuş Aylin, Sevcan Yaşar, Sevcan Yaşar Eski Hali, Sevcan Yaşar Kimdir, Erkenci Kuş Aylin Değişimi, Erkenci Kuş, Haber

MAGAZİN Haberleri

Bu hafta 20. bölümü ile ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisi büyük bir heyecanla takip ediliyor. STAR TV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde büyük bir başarı elde eden Erkenci Kuş dizisinde Aylin karakterini canlandıran oyuncu Sevcan Yaşar, geçmişteki haliyle görenleri şaşkınlığa uğrattı

Erkenci Kuş dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Sevcan Yaşar'ın eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor! Başrollerini Can Yaman ile Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana adından sıkça söz ettiriyor. Hem sosyal medyada çok konuşulan, hem de yüksek reyting oranlarıyla çok konuşulan dizide başrolleri kadar yan rolleri de dikkat çekiyor! O isimlerden birisi de Erkenci Kuş'un Aylin'i yani Sevcan Yaşar oldu.

MİSS MODEL OF WORLD'DE BİRİNCİ OLMUŞTU

Sevcan Yaşar, 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünü bitiren güzel oyuncu, daha sonra İstanbul’a yerleşti. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

Miss Model Of Turkey birincisi olan Sevcan Yaşar, ardından Çin'de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasının da birincisi olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2012 yılında Kayıp Şehir dizisi ile oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle kariyerini zirveye taşıyan Sevcan Yaşar, Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde, iş konusunda oldukça hırslı, istediğini elde etmek için her şeyi yapabilecek kapasitede biri olan Aylin Yüksel karakterine hayat veriyor. Sevcan Yaşar, 1.78 metre boyunda, 60 kilodur.

Sevcan Yaşar’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – İyi ki Çocuk (Defne) (Sinema Filmi)
2018 – Erkenci Kuş (Aylin) (TV Dizisi)
2018 – Bahtiyar Ölmez (Nisan) (TV Dizisi)
2015 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Esra) (TV Dizisi)
2013 – Aramızda Kalmasın (Nehir) (TV Dizisi)
2012 – Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2012 – Kayıp Şehir (TV Dizisi)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...