HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kalbimdeki Deniz'in Melissa'sı zirveyi hedefliyor

Düzenleyen: /
Kalbimdeki Deniz'in Melissa'sı zirveyi hedefliyor
Kalbimdeki Deniz, Haber

MAGAZİN Haberleri

Kalbimdeki deniz isimli dizi filmde canlandırdığı Melissa karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan başarılı oyuncu Nurbanu Dönmez, gözünü işinde zirveye dikti.

Kalbimdeki deniz isimli dizi filmden önce 3 yıl boyunca oyunculuk dersleri alan güzel oyuncu Nurbanu Dönmez, karakteri çıkarmak için ön çalışmasını sıkı tuttuğunu ve sonrasının keyifli olduğunu ifade etti. Hırslı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Nurbanu Dönmez “ Gönülden istediğim her şey için sonuna kadar savaşırım emek veririm hiçbir şeyden vazgeçmem mutlaka istediğimi elde ederim. Oyunculukda benim için gönülden istediğim en önemli tutkum ve hedeflerime ulaşacağım” dedi. Kalbimdeki Deniz isimli yapım benim için iyi bir çıkış oldu, bir seven kitlem oluştu, bu fırsatı değerlendirip önemli yapımlarla sevenlerimle tekrar buluşacağım vurgusunuda dile getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...