HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer buluştu

Düzenleyen: /
Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer buluştu
Ferhat Göçer, Kızı Yağmur Göçer , Haber

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir problem yaşayan Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer, buluşup birlikte yemek yedi. Göçer, kızı Yağmur Göçer ile aralarında geçen tartışmayla ilgili, "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz" demişti.

Bir süredir problem yaşayan Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer, buluşup birlikte yemek yedi. Şarkıcı Ferhat Göçer, kızı Yağmur Göçer ile aralarında geçen tartışmayla ilgili "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz" demişti.

 

"YÜZ YÜZE DE BULUŞACAĞIZ"

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Baba-kız dün akşam birlikte yemeğe çıktı. Ferhat Göçer şunları söyledi: Akşam buluştuk kızımla, gece gibi eve bıraktım. Karşılıklı konuştuk. Baba olarak neler yapabilirim, o neler yapabilir onu değerlendirdik. Bir baba olarak onun vatana millete hayırlı bir şahsiyet olarak devam etmesini istiyorum. Sadece telefon ve mesajla değil yüz yüze de buluşacağız.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...