HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beyazıt Öztürk, Hadise'ye sitem etti: Aynı parayı mı alıyoruz?

Düzenleyen: /
Beyazıt Öztürk, Hadise'ye sitem etti: Aynı parayı mı alıyoruz?
O Ses Türkiye, Beyazıt Öztürk, Hadise, Haber

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye'de gün içinde ilk kez bir yarışmacıya dönen Hadise'ye seyircilerden eleştiri geldi. Beyazıt Öztürk, Acun'a yaptığı "Biz aynı parayı mı alıyoruz?" esprisiyle herkesi güldürdü.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin dün akşam ki bölümüne Beyazıt Öztürk'ün esprileri damga vurdu. O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde gün içinde ilk kez bir yarışmacıya dönen Hadise'ye seyircilerden eleştiri geldi. Beyazıt Öztürk durumla ilgili espriyi patlattı.

"BUGÜN İLK KEZ DÖNDÜM"

O Ses Türkiye'de dün akşam yayınlanan bölümünde bir yarışmacı 'Dostum Dostum' şarkısını seslendirdi. Şarkı boyunca kimsenin dönmediği yarışmacıya son saniyelerde dört jüri üyesi birden döndü. Hadise'nin yarışmacıya "Bugün ilk kez size döndüm" dediğini duyan Beyazıt Öztürk espriyi patlattı. Hadise'nin bütün gün sadece bir yarışmacıya dönmesi de stüdyodaki seyircilerden de tepki çekti.

HADİSE'YLE AYNI PARAYI MI ALIYORUZ"

Hadise'nin yarışma boyunca ilk kez döndüğünü duyan jüri üyesi Beyazıt Öztürk, Acuna dönerek "Biz aynı parayı mı alıyoruz" dedi. Beyaz'ın yaptığı espri baştan Acun olmak üzere tüm seyircileri kırdı geçirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...